Tarragona frikitow

administració pública local

1 de juliol de 2014
General
0 comentaris

I continua la festa a l’administració local

Qui ens ho havia de dir que per fi cauria l’Ajuntament de Torredembarra. Fixa’t, que no fa anys que va la cosa… si les actuacions d’aqueix ajuntament són “pecata minuta”, no vull ni pensar què passarà si algú es posa a investigar un consell comarcal… o la Diputació.
El més ridicul de tot, és que a més a més, a aqueixes administracions els hi donen premis. Premi a la transparència, premi del tribunal de comptes… APAAAA ¡, o tothom és cec, o jo sóc marciana.
I Innova? i Shirota? què tal Reus?, recordo el meu catedràtic de Dret d’Administratiu quan ens deia que el pitjor que podia fer una administració pública era privatitzar llurs serveis. Ell renegava de  les anomenades empreses “mixtes” , ens deia que no eren res més que un encobriment descarat de corrupció. Pots posar-hi els treballadors, polítics i enxufats que vulguis, sense proves, sense oposicions, res, d’un dia per l’altre apa, a dins. Manegues diner públic com si fossis el Corte Inglés, vesteixes les despeses i dones compte al Ple amb tots els informes que tu vulguis, dient allò que vulguis que ningú no et dirà res, i vinga… actuant dins del món mercantil, competitiu, i capitalista, amb els diners meus i teus, amb tan poca eficiència i eficàcia, però això sí , tens a tothom col.locat perquè cada 4 anys això són vots.
Que hi ha algun problema amb algú de la Corporació? fas entrar el cunyat, la dona o la germana a l’empresa mixta i se t’ha acabat el problema, i darrerament està de moda entrar-hi l’amigueta/et de torn. I el funcionari de carrera? Ha,bé, sí, bé, ha, bé, sí, bé…. com la cançó de la Trinca. Veient-les passar, sense poder-hi fer res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!