ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CONTRA EL DRET A LA VIDA

General
Alguns fet les últimes hores marquen clarament el tarannà espanyol, amb les declaracions del President Rajoy, afirmant que una majoria de catalans vol seguir sent espanyols, això sí sense escoltar la societat catalana i molt menys autoritzar una consulta per sortir de dubtes. Per altra banda al Congreso a Madrid, els populars autoritzen per pura tàctica electoral l’admissió a tràmit per la dació de pagament de les hipoteques, quan pel matí defensaven el contrari, cosa que els dos últims suïcidis  ahir mateix de dos desnonats van canviar, cosa que naturalment no vol dir que l’aprovin, i segurament deixaran el milió i mig de signatures amb un pam de nas, i una operació estètica del tema perquè tot quedi més o menys igual. Per últim la intervenció de Toni Cantó per part d’UPyD sobre la ILP dels toros que adjunto, negant qualsevol dret als animals, que això es el que els diferencia dels humans, de fet jo em pensava que era la capacitat de pensar, però amb exemples com aquest veig que clarament m’equivocava. Per cert el PSC que es va abstenir va tornar a mostrar el seu nul respecte per una llei aprovada al Parlament català que prohibeix aquesta tortura animal en el nostre territori, cosa que tampoc hauria de sorprendre gaire. Es difícil de creure, però el vídeo es real, i el personatge existeix.

  1. Si bé estic d’acord amb “Els animals no tenen drets, ni tampoc obligacions. I com que no tenen lliure albir ni capacitat de decisió no els podríem considerar subjectes ètics capaços de discernir entre el bé i el mal. Per tant, el tema de la llibertat ens separa dels animals”; això no és cap raó per fer patir a cap animal. Déu ens va fer majordoms/cuidadors del planeta, pas “amos i senyors”… i encara menys ésser sàdics que es diverteixen amb el patiment de les bèsties (aqui entren les corrides de braus, però també els bous envolats i afins existents als països de parla catalana).

    Resumint: si bé la frase que he anotat la trobo “correcta”, no és de rebut afegir-hi la resta del raonament [sic] que aquest mal actor ens engalta als humans. Es voler fer passar bèstia grossa per bou.

    A parer meu, aquests d’UPyD cada dia s’assemblen més als feixistes dels anys 20 i 30 del segle passat.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *