ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CREUANT LINIES VERMELLES

La intervenció de la Guàrdia Civil avui amb diferents Departaments de la Generalitat amb total impunitat i les detencions d’alts càrrecs pugen un graó més amb aquesta bogeria antidemocràtica de repressió del Govern espanyol contra la ciutadania catalana.

De fet, aquesta impunitat demostra que encara no han entés res. El procés no es dels polítics, es de la gent, del poble, cosa que no es pot aturar amb aquestes pràctiques desproporcionades pròpies de dictadures en blanc i negre. Trepitjar les institucions forma part de la tàctica de la por i alhora augmenta la desafecció de la ciutadania del no i abstenció cap a ells i augmenta el descredit internacional per aquestes actuacions.

Sembla que s’han acabat les formes i la llei que tant pregonen, ahir vam veure com entraven a Unipost sense ordre judicial, i miraven el contingut dels sobres sense obrir-los, però violant clarament els drets fonamentals. No hi ha fre. Aquesta deu ser la resposta proporcional que sempre han pregonat. Ja ens havien avisat que aquesta setmana seria dura i estan complint el guió, estirant la corda al màxim per portar la seva por i evitar el referèndum de l’1 d’octubre.

Davant aquests fets tant greus, la resposta de la ciutadania no ha de caure amb provocacions però mantenir amb fermesa com fins ara els objectius legitims. La violència es la seva excusa perfecte per declarar un estat d’excepció que de fet ja ho esta per la porta del darrere sense rubor.

Enviament d’unitats antiavalots que han deixat desprotegit zones d’Espanya per falta d’efectius per anar contra la gent, les urnes i les paperetes. Tot plegat un desproposit de grans proporcions que demostra com la dreta més feixista de braces amb un socialisme amb blanc i negre i de determinada esquerra que no ha dubtat en posicionar-se a favor de l’estatus quo te barra lliure amb un Estat tacat per la corrupció i per un sistema copia d’altres temps i on el poble queda al calaix sense cap protagonisme.

Resistir per arribar a un final que no podran evitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *