ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL DIMONI INDEPENDENTISTA

El que va ser Ministre de l’Interior de mal record, Jorge Fernández Diaz amb el Partit Popular, un personatge de profundes conviccions religioses ha explicat ara que amb una Conversa amb el Papa Benet XVI i amb referència a la seva preocupació per l’independentisme a Catalunya que aquest li a dir que el Diable vol destruir Espanya.

Aquest personatge ja ha deixat anar altres perles en el temps, com el seu retrobament amb Déu a Las Vegas, que té un àngel de la Guarda que es diu Marcelo que fins hi tot l’ajuda ha aparcar el cotxe fins aquesta última on ens diu que desprès d’escoltar això el Pontifex li va dir que la solució era la humilitat, la oració, el sofriment i finalment la devoció a la Santissima Verge.

Realment, un personatge així es evident que no te totes les facultats mentals en ordre per poder ser representant de ningú i molt menys per ocupar càrrecs de responsabilitat com es el cas de ser Ministre de l’Interior en el seu dia. Crec que un anàlisi psiquiàtric hauria de ser evident per optar amb aquests càrrecs i es evident que no el superaria.

No estem parlant de la seva fe, ni de les seves creences religioses, que totes han de ser respectades sigui la que sigui, però fer públic periòdicament aquests fets abans explicats no son de rebut i si no es un Estat de pandereta com Espanya, segur que haurien motivat la seva destitució immediata, i més en un país teòricament laic, com a mínim un test anti drogues per veure la procedència de les seves afirmacions.

Tanmateix nomes faltava comparar una opció tant democràtica com qualsevol altra com es la causa de l’independentisme català amb el que la seva religió posa com eix principal del mal, el diable. Fins aqui arriben els deliris de Fernández Diaz i i el seu feixisme sense límits que es basa en la seva idea de l’Estat sense permetre cap altre per legitima que sigui.

Aquests son alguns dels personatges que aquesta Espanya ha fet ocupar càrrecs de poder i que son suficient motiu per veure com funciona el sistema democràtic espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *