ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL PERIODICO: BUTLLETI SOCIALISTA AL SERVEI DEL PARIT

General

El titular d’avui d’aquest butlletí de la factoria de can PSOE-C no deixa lloc a dubtes, quan ens diu que queda superada la desafecció, s’entén la catalana respecte l’Estat Espanyol, tot degut a la generositat del PSOE amb el seu màgic sistema de finançament per Catalunya, i acompanyat d’enquestes on ens diu que fins hi tot CIU, el 50% del seu electorat avala l’acord tot hi la seva posició contraria.

Els mitjans poderosos del grup socialista estan per complir la seva funció, que precisament no es la d’informar, sinó la de col·laborar amb la propaganda en aquest cas del tripartit, si cal transformant la realitat, més o menys com poden fer d’altres amb altres opcions. Destaca aquest cap de setmana l’enquesta de suport a l’acord financer, i diu que un 60% de la població ho considera positiu, i un 20% n’és contrari, i destaca que el 50% de l’electorat de CIU també ho avala. Ens ven altres xifres com el baròmetre polític on fa augmentar en un els resultats d’ERC respecte les ultimes enquestes, com també ho faria ICV, tot plegat donaria com possible la reedició del tercer tripartit, encara que adverteix que un acord CIU i PP o CIU i ERC també podrien formar govern. Tanmateix ens valora el President Montilla com el segon millor valorat, gairebé empatat amb Artur Mas. Per últim ens parla de la superació de la desafecció catalana a l’Estat confirmada per Zapatero i Montilla, deixant al PSOE com el partit que millor sap interpretar la diversitat de l’Estat.

Tot un reguitzell de propaganda per fer-nos combregar amb rodes de moli, i fer passar un nou frau pel territori català per una gran  meravella gracies al poder socialista. El seu objectiu i la seva por es frenar l’independentisme creixent a Catalunya, i que ells amb les seves actuacions fan revifar cada dia, ara pensen confondre la població, que pel que fa al meu entorn ha perdut la confiança amb aquests partits polítics catalans, i es malfien de qualsevol acord amb l’Estat, i més si es com aquest que depèn bàsicament de la voluntat del govern de Madrid, què quan es tracta dels nostres interessos ja sabem que no es molt gran.

Pel que fa a les enquestes, evidentment els preocupa la baixada que s’augura a les dues crosses socialistes al govern, i per tant han de mantenir la seva moral alta, relativitzant i suavitzant els seus resultats per fer forta la seva cohesió, i ja pensar com va avançar en Saura amb el tripartit 3.

La valoració dels politics ens posen al President mes gris i supeditat al govern espanyol de la història de la Generalitat com el segon mes ben valorat, i gairebé empatat amb el primer. Unes dades que fan pudor a propaganda pura i dura, però que difícilment son una realitat, ja que se suposa que un President ha de desenvolupar la seva principal funció, què es la defensa dels nostres interessos, i evidentment aquest prioritza el govern del PSOE a Madrid, amb la supeditació dels seus 25 diputats a la defensa sense embuts del seu territori.

Es un clar exemple de tots els mitjans que posaran al seu servei per vendre el producte, diaris, TV3, Catalunya radio i opinadors a sou es posaran en marxa, però per desgracia per ells cada cop tenen menys influencia.

 

  1. El Periodico no arriba ni a butlletí. És un simple pamflet del carrer Nicaragua. El director és el germà del conseller Nadal. Un diari fet a més per a gent semianalfabeta, amb fotos grans i tituls simplons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *