ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL VODEVIL ESPANYOL

La signatura del pacte de Ciudadanos i Populars, es un nou acte de cinisme d’aquest vodevil dolent i passat de rosca que l’Estat espanyol ens ofereix. Un document com el que ja van signar la segona versió Popular amb el PSOE en el darrer intent. Una série de mesures, on les més importants no tenen el suport necessàri per ser una realitat mai, per tant es una burla sense precedents.

Com ens recorda Vicent Partal, el dia de la investidura de Rajoy, faltaran 4 dies per superar un periode sense Govern a l’Irac. 245 per 249 dies. Si fracassa com es previst superaran a Cambotja. Crec que es fàcil veure que les motivacions d’uns i altres es ben diferent. Una sembla força justificada per la situació viscuda i l’Estat espanyol es incomprensible i una burla pels mateixos ciutadans espanyols que haurien de demanar explicacions urgents.

Un Estat amb un deute del 100%, un atur que es molt per sobre del desitjable, unes mancances democràtiques com les que demostra amb Catalunya o amb el seu passat més tenebros no pot vendre sopars de duro on per exemple la corrupció ha passat per diferents definicions fins acabar sent gairebé una virtud, i on per damunt la societat que li dona suport, per damunt d’un Parlament democràtic pretén canviar un sistema educatiu amb l’única finalitat d’acabar amb la llengua catalana pel civil o pel criminal, com a gran proposta catalana.

Uns dirigents que han donat la seva nul·la capacitat per fer política i que ja haurien d’haver dimitit fa temps segueixen mostrant les seves mancances i falta de respecte a la ciutadania que respon colaborant en aquesta broma, cosa que veurem en unes possibles terceres eleccions, on encara la participació serà una realitat.

Amb un públic així qualsevol espectacle triomfarà, per dolent que sigui. Que segueixi l’espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *