ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ELS PROBLEMES REALS

Ahir vam viure un nou capítol en el Parlament on es dona fe que els problemes quela bancada de Ciudadanos anomena reals per deixar l’independentisme en res tampoc ho son i simplement es l’excusa de la seva deriva d’odi i falta de qualsevol projecte.

La diputada d’Esquerra Jenn Diaz confessava entre llàgrimes en el faristol que va ser victima de violència masclista fa 10 anys i es defineix com a supervivent. Lógicament el seu retorn a l’escó va ser entra aplaudiments de tots els parlamentaris d’en peus com a mostra de suport amb aquest drama humà que envolta la nostra societat. Com diriem en les histories de l’Asterix, tots, tots no, un grup va mostrar la seva indiferència amb aquest anunci amb la imatge sobretot de la seva líder i principals dirigents com si allò no anés amb ells.

Realment no es el primer cop, recordo un cas sagnant amb els familiars del presos i el drama que pateixen, quan van rebre reconeixement per la part humana de la seu parlamentària, alhora que el mateix grup de Ciudadanos es mantenia fred i imperterrit en els seus escons sense mostrar cap emoció, bé, si la de l’odi sense fre.

Aquest grup, que es basa en l’insult permanent al President, a la majoria i a la institució en general com a llei fonamental, molts cops i com argument pretén atorgar-se el poder de dir que l’independència es un fenòmen paranormal que no preocupa ningú a Catalunya i oblidant tot el que ha passat aquests darrers anys i ho contraposa al que ells diuen problemes reals, com l’atur, les pensions o la violència de genere posem el cas. Per si algú li calia ara veiem i constatem que era una fal·lacia i que no els preocupa el més mínim els problemes dels catalans, cap sigui social, econòmic o de qualsevol indòle per molt que afecti a la societat que vivim.

Al mateix temps, aquesta fredor ens fa veure el nul grau d’humanitat que respiren i un odi profund a tot el que respira a Catalunya amb la idea malaltissa de la unitat d’Espanya com a be suprem per damunt de qualsevol altra cosa, encara que es tracti d’una xacra com aquesta. Com va dir el President Torra han renunciat a representar els seus votants i tant sols es representen a si mateixos i la mesquinesa que transmeten que els hauria d’invalidar per representar a ningú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *