ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ENS VOLEN A PORTA TANCADA

General

Les declaracions aquests dies de la dirigent Popular Esperanza Aguirre, son una prova més, de l’estil democràtic d’aquesta gent, i sobretot la manera d’imposar-lo. Son reaccions que demostren que no podem estar un minut més en aquest estat amb personatges com aquest amb tot el suport de la caverna mediàtica, però en definitiva amb zero d’estratègia, tal com ens diu l’escrit del Jofre Llombart, es el millor que ens podria passar, una suspensió del partit per xiular uns símbols que no sentim, i ens oprimeixen. No puc imaginar la cara dels mandataris internacionals, hauríem fet un salt endavant molt positiu, malauradament crec que tant sols quedarà amb una bruixonada més de l’estil fatxenda de l’Esperanza, una gran aliada per la nostra causa.

Ens volen a porta tancada

“Que es xiuli amb tota la força del món fins a provocar la suspensió del partit. Que tinguin el valor de fer-ho”

En un brillant exercici de cortina de fum per amagar els problemes d’una autonomia en BANKIA-rrota, la presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, ha proposat que la final de la copa del Rei es suspengui si es xiula l’himne d’Espanya. I va apelar fins i tot al Codi Penal tot recordant que l’ultratge a la Corona ho contempla com a delicte.

Doncs francament, que voleu que us digui… Que hi estic a favor. No hi hauria res millor que passés això. Els estrategues intel·ligents del nacionalisme espanyol aconsellen desarmar els nacionalismes català i basc a través del silenci, la fatiga i el menysteniment. I davant de l’amenaça del xoc de trens, procuren canviar de via perquè no hi hagi aquest xoc, que el nacionalisme català circuli cap a enlloc fins a la bogeria, la crisi d’identitat i la divisió interna, una mica com feia Felipe González i que quasi aconsegueix a través de Mecano i Pedro Almodóvar.

Però per sort tenim una Esperanza Aguirre que posa les coses al seu lloc, que presumeix de tenir un tren més gran i potent que el català i que en definitiva ens recorda que hi ha un conflicte polític i que la voluntat última del nacionalisme espanyol és això, procurar que juguem a porta tancada, sense que ningú ens vegi. Però ai las, amb el futbol hem topat. Us imagineu quin ressò se’n farien els mitjans de la resta del món? “Suspesa la final de la copa espanyola pels xiulets de bascos i catalans”. Seria fantàstic. En canvi, si es xiula l’himne però el partit es juga, suposo que al resum del partit als mitjans estrangers hi sortiran els gols de Messi, Iniesta i companyia i la xiulada sortiria de manera folklòrica, just com voldria l’estratega intel•ligent de l’espanyolisme.

Per tant, un consell: Que es xiuli amb tota la força del món fins a provocar la suspensió del partit. Que tinguin el valor de fer-ho. Però aleshores, que crei precedent: al primer “Puta Barça i Puta Catalunya” que se senti, l’àrbitre que suspengui el partit, una mesura que de tant repetida ens portaria quasi a una paràlisi de la Lliga espanyola. Estic segur que els seguidors que diuen “Puta Catalunya” entendran perfectament els motius de la suspensió i respondran amb una elegant reacció a la suspensió del matx.

Jofre Llombart

 1.  

  Barcelona, 24 de maig del 2012


  http://www.catalunyaaccio.cat/

  Tel premsa: 620 330 070

   

  Nota de premsa de Catalunya Acció:

  ESPANYA 0 – CATALUNYA 3

  Esperanza Aguirre i Mariano Rajoy es retiren de la final de la Copa

   

  Quan Juan Carlos I, rei dels espanyols, va anunciar que no aniria a la final de Copa de demà divendres, els independentistes catalans ja guanyàvem per 0 a 1. Ara, quan Esperanza Aguirre i Mariano Rajoy han anunciat que tampoc hi aniran, podem dir que hem fet dos gols més, i en camp contrari. Per tant, Espanya 0 – Catalunya 3.

   

   

  Avui s’ha sabut que la presidenta de la comunitat de Madrid Esperanza Aguirre i el president del govern espanyol Mariano Rajoy no assistiran a la final de copa entre el FC Barcelona i l’Athlètic Club de Bilbao. Evidentment, Esperanza Aguirre veu com les seves amenaçes contra catalans i bascos han quedat en no res. És més, les seves declaracions han col·laborat a que els catalans xiulin amb més força que mai a favor de la independència de Catalunya el dia de la final, ja sigui dins l’estadi Vicente Calderón de Madrid o des de qualsevol racó de Catalunya.

   

  Catalunya Acció celebra aquesta victòria de l’independentisme català. Perquè demostra que cap amenaça totalitària pot aturar la força de la veu de Catalunya manifestada de forma cívica i ferma com passarà el dia 25, veu que es sentirà per tot el món per tal de donar a conèixer el conflicte nacional entre Espanya i Catalunya. Ni els 100.000 W de potència per a fer sonar l’himne espanyol que amenacen la salut pública, ni l’intent barroer i malaltís de voler requisar estelades per part de la policia espanyola a les portes de l’estadi, impediran que el proper dia 25 esdevingui un pas de gegant en l’assoliment del proper Estat Català independent.

   

  Catalunya Acció anima tots els catalans, bé siguin a Madrid al camp o qualsevol indret de Catalunya, a convertir la xiulada de la final de Copa en una Gran Xiulada per la Independència de Catalunya perquè tot el món se n’assabenti de quin serà el nostre futur proper.

  Xiula per la llengua !

  Xiula per la llibertat !

  Xiula per les seleccions !

  Xiula contra el robatori !

  Xiula pel nou Estat Català independent !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *