ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ESPANYA FAKE

La que havia de seri super manifestació per la unitat espanyola i cura de totes les ofenses que Pedro Sanchez havia fet en forma de concessions imaginaries a la part independentista va ser un fracás de convocatòria, cosa que per els mitjans que hi donen suport i els propis protagonistes tant els fa, ja que el discurs fake seguirà fins al final, i això ja sabem que no necessita de certeses.

Realment veure els grups feixistes desfilar amb els seus símbols del passat i tres partits que es veu no son nacionalistes però viuen i respiren per la unitat a la força d’un territori i la imposició d’una idea de país per damunt de la gent i de qualsevol cosa.

Es va detectar la incomoditat d’un dels socis, que potser comença a veure que la deriva feixista dels dos companys de viatge no els portarà al Govern espanyol i fent equilibris diuen que no donen suport VOX governant Andalusia conjuntament o entren i surten de les fotos de grup com si les imatges no fossin imatges.

A l’altre costat, el PSOE de Pedro Sanchez amb una bona part del seu partit en sintònia amb el feixisme que va manifestar-se diumenge i com a bona part del sistema espanyol trencant negociacions amb l’independentismes i repetint un cop i un altre que el dret a l’autodeterminació mai serà motiu de diàleg, com si Espanya no hagués signat els tractats dels Drets humans que inclou aquest dret i com si la societat fos el més prescindible en pos d’una idea d’un territori a la força.

Aquest joc polític espanyol te un ase dels cops i una excusa perfecte amb Catalunya i el seu procés cap a la independència. Tots son 155, no ho oblidem i tots son hereus de les remores de la Dictadura amb major o menor grau i el “a por ellos” es comú amb diferents formes.

Ara està en mans dels partits catalans acordar una estratègia conjunta que inclogui sempre l’oferta de debat d’un Referèndum d’autodeterminació acordat i la fi de la repressió inclosos els exiliats i presos polítics clar i amb data final, al mateix temps veure que la unilateralitat es l’únic camí per fer realitat els anhels democràtics de la gent en un Estat tant allunyat d’aquests estandards i sensc cap intenció de donar un cop de timó a la seva propia historia. Un fake news constant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *