ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EXTREMADURA ENTEN MOLT BE LES IRONIES

General

Gran polèmica per la publicació en un bloc personal d’un regidor d’ICV de Torredembarra ironitzant sobre l’espoli escandalós que pateix el territori català des de fa molts anys.

 

 

Efectivament, aquest d’aquí d’alt es l’anunci publicat en el bloc de Lluís Suñé, regidor per ICV a Torredembarra, i que fart com suposo tothom del robatori a que estem sotmesos per l’Estat Espanyol de forma normalitzada i sense cap tipus de penediment, es desfoga amb força enginy amb aquesta campanya fictícia d’apadrinar un nen extremeny, ja què amb el 8,7 % del PIB Català anual no es suficient.

 

Les reaccions no s’han fet esperar, el mateix partit ha rebutjat aquest fet del seu regidor, i des d’Extremadura la Vicepresidenta de la Junta l’ha qualificat d’analfabet, i ha amenaçat d’enviar el material a la fiscalia per comprovar si es un acte delictiu, apart de demanar a la Generalitat  que demani les disculpes pertinents, cosa que Suñé havent rebut moltes amenaces ja ha fet, i ha retirat el post del seu bloc.

 

Crec que ha arribat el moment de dir prou, cada gest, cada paraula fora de to, cada acció agosarada, i ara fins i tot una simple ironia per la part de Catalunya ha d’estar completament censurada, i amb la conseqüent petició de perdo per les ofenses que hagi produït.  Es senzillament humiliant, sense discutir el bon o mal gust d’aquesta ironia, la llibertat d’expressió no pot ser coartada d’aquesta manera, quan un dels pobres súbdits catalans gosa a sortir-ne del guió establert. Em solidaritzo amb el regidor pel seu enginy, i crec que amb un estat normal no hauria de demanar perdó a ningú.

 

No serà que a Extremadura son conscients que son uns dels grans beneficiats d’aquest sistema injust de finançament de l’estat, i què Catalunya hi contribueix decisivament, no serà que poden gaudir d’uns serveis gracies als nostres diners què nosaltres no en podem gaudir.  El que haurien de fer es estar agraïts, i a la vicepresidenta de la Junta, li recomano que llegeixi la premsa espanyola i alguns mitjans de radio o televisió els últims anys, i escolti els insults, barbaritats i tot tipus de menyspreu que s’ha dit sobre Catalunya, i aquí ens hem empassat sense la mes petita disculpa, això si que es analfabetisme.

 

Respecte a la fiscalia, francament fa riure, què una justícia espanyola feta a mida del regim, i on la llibertat d’expressió es condemnada moltes vegades, i sempre amb la mateixa direcció, ho sento però no te cap credibilitat.

 

Qualsevol poble amb un mínim de dignitat ja s’hauria plantat fa temps, però aquí seguim aguantant humiliació rere humiliació, i a sobre demanem perdó, es francament desconcertant.

 

 

 

  1. Es curiós que els que s’omplen la boca de “comunidades ricas” i “comunidades pobres”, es trenquin els calçotets davant la visualització del que ens prediquen, amb odi inclós, cada dia.

    Si es tracta d’humor, res a dir. El cartell es més digne que moltes vinyetes del Jueves. L’assumpte de demanar perdò suposo que bé donat perque el xicot, es un polític en actiu. Francament, entenc perque el Suñé demana perdo i l’Aguirre, Ibarra’s, Bonos, etc.. no. El primer es català. Els segons …..

    Apa, Retorn al Poble.

  2. Aquella gent treu el “cuento” quan els convé. Si els ofen serà que és cert.
    Avui mateix el molt il·lustre alcalde de Mèrida ha dit que el Suñé és un fill de puta. M’agradaria saber què passaria si diguessim que tal o qual polític extremeny és un borratxo o un fill de puta des d’ací.
    A sobre ens disculpem. On s’és vist. Si tenen la pell tan fina que no accepten les ironies ja s’ho faran, aquí no solem recórrer a la bronca i les òsties fàcils…però ens ho posen difícil per no fer-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *