ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FEIXISME SENSE CONTROL

Ahir vam poder comprovar com davant l’Estatua de Colom les banderes amb el pollastre, veneracions religioses i banderes nazis anaven amb total llibertat i sense cap control, demostrant un cop més que aquest Estat ni es democràtic ni ho vol ser.

Aquesta anomenada Hispanitat, que no es res més que el concepte segrestat de la Dictadura franquista i d’un imperialisme nostàlgic ja caducat en els Estats moderns, porta que que veiem cada any situacions que en altres llocs son impensable i estarien evidentment prohibides. Cal dir que la part visual no es molt nombrosa, però es greu que formacions que s’han pogut presentar a comicis en teórica democràcia es vegin barrejats amb falangistes amb banderes del règim i fins hi tot directament banderes nazis.

De fet han seguit les pautes del règim feixista, amb celebració de la fe religiosa del règim i fent fora el periodisme que en qualsevol espai democràtic exerciria la seva funció. Apologia del franquisme sense amagar-se amb actors i homenatges habituals a la Guardia Civil o la Legion i fins hi tot amb homenatge a Blas de Lezo que consideren un heroi per bombardejar Barcelona el 1714. Fins hi tot el portaveu de VOX ha denunciat que l’independentisme ha intentat foragitar la Catalunya espanyola, poc desprès d’això el grup neonazi ha cremat banderes estelades i fotos del President Puigdemont per acabar l’acte.

Veritablement l’olor a ranci que devia sortir de Colom fa pensar com aquests personatges poden escampar el seu odi, xenofòbia i amor pel feixisme sense complexos. Dins el sistema espanyol on les Fundacions en honor al Dictador son legals, on el partit del règim, la Falange també i on les forces policials abans esmentades segueixen amb el mateix tuf com si el temps no hagués passat, ho vam poder comprovar l’1 d’octubre del 2017. Dins aquest context que partits que defensin aquests valors homenatgin assasins com Blas de Lezo i parlin de la seva Catalunya com si fos l’oficial fa vomitar.

El resum final l’han fet els psicopates neonazis cremant allò que representa una molt bona part de la ciutadania catalana i que en qualsevol cas simplement ha demanat la seva validació per les urnes i no per via imposició que es el seu ideal.

Tota aquesta paranoia perillosa per qualsevol societat, representa aquesta Hispanitat que tant volen defensar. El genocici, la xenofobia i el feixisme sense fre i el que es més greu sense control.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *