ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FER EL JOC

Soc partidari de no anar a votar el 26 de juny a les Eleccions espanyoles, tampoc ho vaig fer les passades i per coherència crec tenim motius sobrats per pensar així, respectant tots els posicionaments evidentment.

En primer lloc els que volem la independència i que hem provat de mil i una maneres simplement que ens escoltin i encara més lluny pactar civilitzadament un referèndum com a sortida més clara al procés, o sigui donant veu al poble, hem vist com mil i una vegades la porta s’ha tancat sense possibilitats com veiem que es torni a obrir. Precisament veiem ja en precampanya com el progressisme de fireta representat per PSOE ens parla ara de reconèixer la singularitat catalana, tot això 40 anys desprès de la mort del dictador, en definitiva una autèntica presa de pel.

En segon lloc, un frau dels partits a la ciutadania, que ja va votar en el seu dia, i els seus representants han fracassat amb les seves obligacions per tots els motius que hem anat veient amb acusacions mutues que a cap lloc han portat i amb la vergonya dels mateixos candidats al capdavant per segon cop autors d’aquesta comèdia fracassada.

En tercer lloc, la representació catalana, un cop més veiem com el partidisme passa davant de l’objectiu que diuen compartir. Una unitat un cop més rebutjada per Esquerra que això si diuen que en el fons defensaran el mateix i inclús proposen actes conjunts amb CDC. Un altra presa de pel per la bona gent que primer es el país i molt darrere els seus partits. La situació comença a provocar tensions que habilment els enemics del procés traslladen al Parlament Català i de pas donen munició pel desencant a la ciutadania.

Per si no en faltava prou comencem ara la discussió i l’esmena a la totalitat del soci de Govern, com es la CUP que ja es preveu llarga i feixuga donant encara més munició els que ja esmentavem. Es veu que el contracte signat era paper mullat i uns pressupostos autonomics encara son més importants que el pas decisiu que reclama la societat als seus representants.

En definitiva fer el joc a tots aquells que malden per fer descarrilar aquest repte plantejat per Catalunya i que entre uns i altres sembla s’entossudeixen a no fer avançar a la velocitat que podria anar i que la societat unida els reclama.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *