ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA I PEDERÀSTIA

General
Aquest actor i polític de UpyD, en Toni Cantó ha tornat a fer una d’aquelles afirmacions que en qualsevol estat democràtic serien inacceptables, i motiu de suspensió immediata. Ens compara la política d’immersió lingüística amb la pederàstia, afirmant que son o no son constitucionals i evidentment s’ha d’actuar. Realment sap greu donar publicitat amb aquests personatges de clara tendència xenòfoba i feixista que es troben com peix a l’aigua amb el partit que militen de dubtosa qualitat democràtica i amb un objectiu  que s’apropa molt més a aquella paraula, que com deia en un altre escrit sempre tenen a punt a la boca per barrejar-la amb Catalunya, i les seves aspiracions democràtiques.

Efectivament, Cantó amb afirmacions tant celebres com que” la majoria  de denúncies de violència de gènere son falses”, o que “els animals no tenen dret a la vida” per posar dos perles, ara ens diu que s’ha de posar límits al model d’ensenyament de la mateixa manera que no es pot permetre als pederastes voltar  tan tranquils, argumentant que no pot estudiar en castellà a Catalunya i ha demanat poder triar per la seva llibertat, i no amb el feixisme lingüístic existent, sense complir les sentències judicials i prohibint llengües. De fet ha seguit el seu discurs acusant el President Mas i el seu govern d’actuar com Goebbels amb una educació nacionalista premeditada.
Realment, ja coses que no es poden deixar passar per alt, des de que va començar el procés català cap al dret a decidir el futur de la seva ciutadania, n’hem sentit des de l’Estat espanyol de tots colors i de l’alçada d’un campanar, però ja coses que passen de mida, comparar una en fermetat mental, i una xacra aberrant com la pederàstia amb el sistema d’immersió lingüística lloat per tothom, dins i fora de les nostres fronteres, i única via per assegurar la supervivència de la nostra llengua sense cap rebuig a cap altre, es francament motiu sanciona ble en qualsevol estat normal.
De totes maneres com que parlem de l’Estat del tot s’hi val si es contra Catalunya, la cosa canvia, aquest actor disfressat de progressista i amb clares connotacions de pensament per dir-ho suaument del passat ens regala aquesta perla apel·lant a la seva llibertat d’escollir, suposo que deu ser la mateixa que nega a la societat catalana en nom de la Constitució, que per cert no ho prohibeix, com sempre hem dit es voluntat política i respecte democràtic, res més. 
Ens parla de prohibir llengües, quan l’Estat ha validat llengües inventades no reconegudes pels filòlegs i amb el sol objectiu de dividir la llengua catalana i alhora ha vetat sistemàticament la nostra oficialitat europea, al mateix temps que la prohibeix a les seves institucions de representants. Que no ho sap això. Suposo que tampoc deu saber que tant sols 17 famílies han demanat escolaritzar en castellà als seus fills i estan atesos individualment, aquest es el seu gran problema, perquè es veu que el 99% de les famílies no en tenen cap, i saben perfectament que al acabar els estudis obligatòris tenen el mateix nivell de castellà que la resta de zones de l’Estat espanyol, amb una llengua vehicular que lògicament es la pròpia del territori i minoritària en parlants, i que a falta de qualsevol protecció per part de l’Estat que l’acull, ha de mirar de sobreviure com pot. 
Això si es feixisme, però aquest no el denunciar, senzillament perquè hi colabora amb molt de gust, junt amb el grup que representa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *