ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA IMPUTACIÓ DE LA VERGONYA

Un Estat en plena descomposició i deixant ben clar que el franquisme sociològic segueix portant la pauta amb nul respecte a la ciutadania, la imposició com a regla i una nul·la separació de poders base de qualsevol democràcia que es pugui dir així.

La imputació i declaració el dia 13 de Rigau i Ortega i el 15 el President Mas es una nova vergonya que hauria de fer veure a Europa i el món com qualsevol poble o ciutada que simplement vol respecte als seus drets no pot continuar amb aquest Estat hereu del seu passat més fosc i que no vol evolucionar. Un nou motiu pels que van votar als partits del no i que simplement per ser fidels als seus valors democràtics han de sumar en el projecte del nou país.

Les reaccions han estat d’un cinisme fora de série. Veure el Ministre de Justícia espanyol parlar de que no s’ha tret a la llum dins el periode electoral per no interferir en el mateix es de vergonya aliena, ja que es una decisió presa amb molt de temps i perfectament planificada per entorpir la victòria independentista que segueixen negant. També el ministre més sinistre del Govern espanyol, persona que seria inhabilitada en qualsevol Estat normal, en Fernandez Diaz parlant de la separació de poders francament fa riure per no ploral, ja que el seu respecte a aquesta separació es nul. De la mateixa manera sentir Margallo parlant de les felicitacions de tots, i ha recalcat tots per una derrota de l’independentisme que nomes existeix a la seva imaginació dona idea del que aporta l’Estat espanyol al món, o sigui mentida i manipulació.

Menció apart la piulada miserable de Joan Coscubiela ““Qui vol una coartada si no la té, la busca, si no la troba la inventa. I si ni així ho aconsegueix sempre tindrà un enemic que la hi doni”. Realment sembla que aquest progresisme de fireta i submís a l’Estat no pot pair sortir del guió i donar suport a aquesta revolució democràtica.

Realment la imputació pel simple fet de posar les urnes i escoltar l’opinió de la gent simplement no vinculant, es una aberració sense precedents en una democràcia. Ara toca fer costat, tots som culpables de donar veu al poble i no podem permetre un atac a les institucions del País com aquest, no confondre amb una persona en concret, es el President de la Generalitat i mereix tot el nostre suport per una simple defensa de la democràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *