ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA INDEPENDÈNCIA IMPOSSIBLE DE LARA

General
El president del Grup Planeta en una entrevista a La Vanguardia, afirma que la independència es impossible, i no content amb aquesta frivolitat, ens diu que el nacionalisme nomes ha quallat en dues comunitats, com son el País Basc i Catalunya. Es una nova mostra del tarannà i cinisme d’aquest personatge, comparable amb el Ministre Montoro que diu que el Govern espanyol no amenaça Catalunya, la finança. Realment son una burla per la societat catalana i un insult a les normes més elementals de l’ètica i la intel·ligència.

En Jose Manuel Lara, apart de marcar la impossibilitat de la nostra emancipació, i de la seva visió dels nacionalismes, no el veu viable dins l’euro i la Unió Europea, preguntant com paguem els 40000 milions de deute de la Generalitat, i adverteix que ell ja va avisar en el seu dia que el Cervantes havia de defensar el català i no deixar aquesta defensa en mans dels independentistes. Per últim posa l’origen del tots els mals en el “café para todos”, dient que si tant sols haguessin dues autonòmies com son la basca i la catalana, el sentiment de greuge seria molt diferent. En Montoro ens diu que el fet que Catalunya formi part d’Espanya genera confiança perquè es pugui finançar millor la recuperació econòmica, afirmant que el govern espanyol esta finançant els serveis públics catalans.
Efectivament, el lobby de la dependència s’encomana a l’home del sac i aprofita qualsevol oportunitat per intentar desacreditar un procés que exigeix la majoria de la societat catalana. Lara, el mateix que va dir que amb un estat propi marxaria amb la seva editorial, ara marca un impossible que nomes existeix amb els seus objectius i en la seva ment, i naturalment obviant la realitat. Ningú ha dit que seria fàcil, de fet cap independència ha estat bufar i fer ampolles, però tenim tants exemples que han reeixit, nomes cal mirar el mapa europeu i la seva evolució per confirmar-ho, i nosaltres som tant o més normals que ells, no hi ha cap motiu per marcar aquesta prohibició, sinó es per interessos personals com els del editor que sembla es creu que parla amb un parvulari. De fet tant que defensa el diàleg, sembla que es nega a escoltar la societat catalana, i això te un altre nom, però mai diàleg. Parla dels nacionalismes nomes en dues comunitats, suposo que ignora voluntàriament que el nacionalisme espanyol, el més nombros i intransigent domina tota la resta del territori, però esclar aquest ja li va be. Diu que no es viable dins Europa i l’euro, jo li preguntaria amb quines proves diu això, perquè el personatge principal que s’ha de manifestar no ha dit res, i de fet no hi ha cap cas semblant, per tant tot son paranoies, i si utilitzem el sentit comú, s’inclina més per la nostra pertinença a Europa que per la nostra expulsió de tot arreu. La burla ja arriba amb el pagament del deute de la Generalitat, ignorant l’espoli que vivim de prop de 20 mil milions anuals, deixant de banda els impagaments. Sap perfectament que aquestes quantitats i la gestió dels nostres propis recursos la fan perfectament viable, cosa que dins l’Estat sap que no es així, i els fets ho demostren. Pel tema llengua, la defensa qui se le sent seva, ni més ni menys que la resta del Planeta. Tanmateix pel que ens diu sap que Espanya la considera aliena, encara que ell insisteix amb la nostra dependència.
Son arguments que cauen pel seu propi pes i que ja arriben al límit amb la broma macabra de Montoro, negant amenaces  i finançant a Catalunya, curiosament amb impagaments, amb exigències desmesurades, amb ofec econòmic, i utilitzant precisament el nostre espoli com a font de finançament a crèdit. Tot un finançament, si senyor.
En definitiva, interessos contra la independència que cada cop queden més en evidència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *