ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA POR DE LA VERITAT

Per ser una simple costellada el 9 N i unes eleccions autonòmiques les anticipades segons ens volen vendre, veiem que fan molt de soroll tots els mitjans del règim com La Razon, El Mundo, Periodico, Vanguardia, opinadors d’aquí i d’allà. Ves que no sigui que ens volen fer jugar al joc de la confusió i l’engany.

Sembla que la nova Consulta va creixent dia a dia, i pot ser un gran baròmetre de l’aire que respira el país, cosa evidentment que no desitgen. Saben perfectament que qualsevol consulta vinculant o no, te unes conseqüències polítiques, i com que això no deixa de ser un problema polític, ja hem arribat al final del camí.

La famosa llista unitària, ens volen vendre que es basa en interessos de partit, que si CIU hi es interessada per dissimular la seva patacada electoral i de pas frenar el seu principal competidor, com es Esquerra, que si aquesta acarona la presidència de la Generalitat, i no es partidària de perdre la oportunitat. Fins hi tot en Xavier Sardà pretén enganyar al personal dient que la llei d’Hondt perjudicaria una llista d’aquestes característiques, veure per creure.

De fet aquesta llista de PAÍS, i ho poso en majúscules per que aquest ha de ser el seu objectiu amb persones de diferents partits i de la societat civil amb un únic punt de programa ben clar i entenedor en forma de DUI generaria una gran il·lusió i alhora confiança en haver fet les coses bé i amb una visió general i no petita com fins ara. De cara a l’exterior seria un missatge d’una potencia molt gran que no deixaria dubtes de la nostra voluntat transversal i que res te a veure amb esquerres, dretes o personalismes. Per altra banda la famosa llei d’Hondt precisament l’avalaria ja que no dividir el vot en diverses formacions asseguraria un millor resultat, tenint en compte que es busca la majoria absoluta al Parlament i com més amplia millor.

En definitiva, l’Estat espanyol i els seus col·laboradors arriben al punt de desesperació al veure que no poden aturar una gran explosió de democràcia el 9 N, i una llista guanyadora en les definitives eleccions que saben tindran molt poc d’autonòmiques i molt de nacionals. Cal acabar la partida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *