ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LES TRUCADES

El president espanyol demostra la seva nul•la talla política i una mediocritat alarmant que pot fer bo a altres personatges que teniem per insuperables. La seva gestió de la crisi catalana es de traca i mocador.

Una sentencia que sabien provocaria indignació a Catalunya i més de 2 milions de persones que esperen una solució política al conflicte plantejat nomes han merescut l’enviament de forces policials amb barra lliure per la repressió, com hem pogut comprovar aquesta setmana amb totes les imatges enregistrades, apart i davant el trist Govern català, ni tant sols ha estat capaç de parlar amb el President català com seria el normal, no agafa les trucades i tant sols ha enviat una carta reclamant un cop més la condemna de la violència, cosa que repetidament ja han fet des de Catalunya i que sembla no es suficient.

El càlcul mesquí electoralista el deixa inhabilitat per no fer les seves funcions, alhora ha parlat amb els líders espanyols i no amb el president català, cosa que ha deixat astorat la premsa internacional per exemple.

Per seguir amb la mesquinesa sense límits, avui viatja a Barcelona per visitar els policies ferits i s’oblida de la gran quantitat de ferits civils amb quatre ulls perduts per les indiscriminades accions d’una policia guiada per l’odi i lluny de qualsevol estandard policial democràtic, o sigui víctimes de primera i de segona.

Aquest es el personatge que esperaríem estigui a l’altre costat de la taula i ja veiem el nivell i que es impossible aquest diàleg. Per altra banda pel que fa als partits catalans i dirigent observem com sembla la violència nomes es per part de la societat catalana i no de les forces policials protegides pel Conseller Buch i lloats per la seva tasca que com deia tots hem vist com es denunciable i indigne d’una democràcia amb cara i ulls on la policia no te barra lliure per exercir la violència desfermada i si per protegir els ciutadans, la seva funció.

En definitiva, una trucada que es l’exemple de que l’únic camí es unilateral, per moltes mentides que escoltem per pura tàctica política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *