ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

L?ESGLÉSIA CORRUPTA NO VOL EVOLUCIONAR

General

Desprès d’una setmana molt trista pel que fa als nostres partits polítics, i la seva resposta final a la sentència del TC, i a la manifestació del 10 de juliol, no volia deixar de parlar sobre un tema que ha quedat amagat, i que em sembla d’una gravetat i presa de pel extrema amb tot el respecte pels creients, que es l’església catòlica, i els seus caps pensants, amb unes noves normes que son un atemptat als drets humans, i a les normes més elementals de convivència i llibertat.

El Papa Benet XVI,  ha promulgat una sèrie de normes contra la pederàstia , que segueixen sense obligar als bisbes a denunciar a  la justícia els presumptes cassos d’abusos. Pel que fa al catàleg dels delictes més greus, s’hi inclouen com extrema gravetat l’ordenació d’una dona sacerdot, l’heretgia, l’apostasia i el cisma, què es posen tots al nivell dels abusos abans esmentats. La promesa de que l’església faria tot el possible per investigar les denuncies, i dur els responsables a la justícia han quedat amb res. El fiscal de la Congregació ha negat que sigui un pas enrere, ja que el Papa no es responsable de la llei de cada estat, i encara que secretament es seguirà vigilant.

Realment ja estem acostumats que aquest autèntic càncer mundial en digui de l’alçada d’un campanar, però seguir fent el despistat amb els abusos a menors demostrats per mig món, i que han destrossat milers de vides innocents en nom d’unes persones i les seves creences particulars, es tota una barbaritat.  Ho assumeixen gairebé com una normalitat, i aquesta depravació i corrupció en aquesta organització, com en qualsevol altra ha d’acabar. Posar com a delictes junt amb aquest gravíssims, l’ordenació de la dona sacerdot, es un atemptat a la igualtat home i dona, i tractar aquesta última com un esser de segona categoria, igualment posar l’apostasia en aquest sac es estar en contra del lliure pensament de les persones, que volen abandonar el que precisament no han demanat mai, es un homenatge a les dictadures de tot el planeta, que per cert sempre son molt sociables amb aquesta institució.  No es tracta de la llei de cada estat, es tracta del que esta be i el que no ho esta, d’això en fan molts discursets, però ves per on la practica no l’acaben de fer servir.

Les normes més elementals de l’ètica humana, ens diuen que hi ha certes coses amb llei o sense que no es poden fer, com també ens diuen que el dret a decidir sobre el pensament de cada persona individual pertany a cada persona, i no pot estar coaccionat per una organització, que o be est un soci més, o ets un enemic declarat sense perdó.

Ja n’hi ha prou de creure’s en possessió de la veritat absoluta, i de condemnar i menysprear la resta de la humanitat, especialment la dona, on criden molt per l’ús del burca com humiliació femenina a l’Islam, però alhora de la veritat la tracten com un esser de segona. Es una associació feixista, i amb tics despòtics que cal desemmascarar pel be de tota la humanitat.

 

 

 

 

 
 
 
  1. L’Esglèsia és tan bon negoci que ha durat més de 2.000 anys i té sucursals (=esglésies) a tots els pobles i ciutats del món. Aquestes oficines no passen les normes de seguretat establertes per la legislació i cada hora emeten un soroll molest sigui matí, tarda o nit (=canpanades).

    A més a més, els oficinistes (=capellans) s’han inventat una bona eina per saber tot el que passa al poble i ja se sap que la informació és poder (= confessions). Però els governs ho veuen com un aliat per a controlar la població i ho respecten i recolzen. És una eina més de control.

    Hem de controlar la ubicació de les mesquites, que no molestin a la genteta, però res a dir de les seves oficines. Als magrebís limitacions i respecte la legalitat, a l’església: màniga ampla… És clar, Catalunya ha estat sempre catòlica…, però qui havia abans dels cristians… bledes i cols? Els catalans som tots blanquets i amb ulls blaus. Fem metre nouranta i tot déu juga a rugbi.

    I em pregunto: i si fóssim un país on la religió catòlica fós la religió oficial? Com seria?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *