ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

MANEL FUENTES: EXEMPLE D?AUTOODI (2)

General

A Catalunya Radio ja sabem que des que el govern actual de la Generalitat ostenta el poder, s’ha efectuat una neteja a fons del que ells anomenen la Crosta Nacionalista, el programa del matí amb un líder comunicatiu com Antoni Bassas, va ser substituït per Neus Bonet amb uns resultats decebedors, i ara pel popular Manel Fuentes, segurament amb més ganxo, però amb una visió que no es compatible amb la radio nacional de Catalunya, i on el cas Millet ha estat un exemple més.

Efectivament, en Manel va tractar amb gran duresa  al secretari d’immigració de CDC, Àngel Colom, pel seu afer amb la donació de diners per part d’en Fèlix Millet, com també ha donat gran cobertura amb els convenis del Palau amb la fundació convergent Trias Fargas.  Però ves per on la corrupció que afecta alts càrrecs del PSOE-C ha estat tot un altra qüestió, amb la conversa amb Iceta sobre el tema, el què era un periodista incisiu s’ha convertit amb una suavitat descafeïnada, arribant a celebrar la celeritat en la decisió del partit socialista que si els seus son imputats els apartarà del càrrec. Al mateix temps ha parlat amb en Felip Puig de CDC, destacant que aquest partit no farà el mateix que l’anterior, quan tothom sap que els presumptes culpable Macià Alavedra i Lluís Prenafeta no tenen cap càrrec, i per tant no hi ha sanció possible, el to d’aquesta entrevista ha estat molt més dur que l’anterior, fet que ha motivat que una de les tertulianes li recrimines que actues diferent, segons de qui es tracta.

 

Se’ns dubte aquests periodistes del regim socialista en poden treure beneficis de curta volada, però crec que la ètica i honestedat esta per damunt de tot, i s’ha de denunciar. Els dos partits tenen molt a explicar, i ens amaguen moltes coses. Concretament en l’afer de Santa Coloma sembla que alguns haurien succeït amb el període de Manuela de Madre com alcaldessa, i de moment sembla no han badat boca, be, si ho han fet personatges com el Sr. Zaragoza per seguir abocant misèries sobre Convergència, i amagar les pròpies en un exercici de cinisme, què ja ens te acostumats aquest senyor. De fet ahir al Parlament els dos grans partits catalans van voler passar de puntetes sobre el tema que els ha esclatat als dits, i com va dir l’expresident Pujol, si estira de la manta l’afer es pot escampar més del que ens imaginem.

 

Ahir el President Montilla ens deia que no tots son iguals, i què la democràcia en sortirà reforçada d’aquestes investigacions, unes paraules de gran cinisme i de corrupció del sistema, quan sabem que la seva dona Anna Hernández ostenta mes de 16 càrrecs, que van des de regidora d’urbanisme a l’ajuntament de Sant Just d’Esvern, 1a. Tinent d’alcalde, Presidenta de PROECSA, Consellera de Foment de Ciutat Vella de la Diputació de Barcelona, Consellera de la Caixa, Vocal de la Fundació Caviga, Consellera de l’àrea de salut de l’àrea metropolitana de Barcelona entre molts d’altres.  Aquesta es la realitat, com deien en la seva campanya, fets i no paraules.

 

En Manel Fuentes fa un bon servei en aquest partit, què amb la seva acumulació de poder fa arribar els seus tentacles a tot arreu, i necessita d’aquests comunicadors per difondre les seves mentides o mitges veritats, que de fet moltes vegades es el mateix.

Cal denunciar la situació, i demanar aquesta regeneració tant urgent, i aquest projecte que es vol amagar i menysprear com es l’estat propi, i què entre tots podem aconseguir, si ens ho proposem per damunt d’aquests periodistes de fireta.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *