ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

OBEIR LES LLEIS NO ES CAP GEST

Avui sabem que des de Moncloa ja s’han habilitat els darrers dies de desembre per una possible investidura i tant de les files socialistes com Podemos intenten posar pressió a Esquerra per poder acabar les converses i formar el nou Govern espanyol encapçalat per Pedro Sanchez.

De fet les veus ens diuen que hi ha contactes discrets entre PSOE i els repúblicans encara que de portes enfora ens diuen que resten aturades esperant el posicionament de l’advocacia de l’Estat sobre la sentència dictada per l’Alt Tribunal Europeu i la immunitat d’Oriol Junqueras.

Cal dir alt i clar que si estem veient un nou sainet i no te reacció de la societat catalana ja podem acatar tot el que vingui. Un nou engany que en aquest cas els repúblicans volen posar en safata a la ciutadania amb aquest tripijoc d’esperar un posicionament favorable de l’advocacia estatal a la sentència europea, de fet això no es cap gest, acatara les llei i complir les sentències en qualsevol Estat normal democràtic, es una obvietat, i aquestes no poden ser un premi. Estaria a l’alçada de quan escoltem que compliran amb l’Estatut, bé, tots sabem o sabíem que això era una obligació no pas un privilegi, i ara per justificar el pacte de la vergonya ens volen vendre una nova i miserable bola.

En aquest cas, amb el seu líder a la presó, saben el posicionament dels eurodiputats socialistes espanyol per evitar donar la credencial a Puigdemont i Comin com hem llegit en les filtracions existents i com el silenci complice de Sanchez i el seu partit sobre el tema ja es fa molt sorollos ie exemple del que son.

Prou de mentides, el gest hauria de ser el final de la repressió policial i judicial i el respecte a la ciutadania amb un referèndum acordat sobre la independència de Catalunya amb totes les garanties i reconeixements, just el que ja han dit que mai pensen fer. Per tant quina mena de Taula demanen, per negociar que.

Ja es prou greu intentar negociar amb els del 155 i repressors compulsius, com per fer-ho a canvi de fum i menys intentant prendre el pel a la bona gent del país que sap perfectament que obeir les lleis no es cap gest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *