ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PAU GASOL: UN ABANDERAT CATALÀ?

General
Us adjunto un vídeo per demostrar que la suposada catalanitat de Pau Gasol, que ens han volgut vendre des dels mitjans de comunicació, lligada amb la seva tria com abanderat olímpic per Espanya, es una falsedat, i una manipulació barroera. Sense criticar els sentiments, cadascú es lliure dels que vulgui. En Pau es espanyol i representa en uns Jocs Olímpics un estat que no es el nostre, i per tant un cop més la utilització de l’esport per altres finalitats no ens pot esborrar la realitat.

  1. De personatges com en Gasol o en Nadal, no n’esperava gaira cosa més. Ells han triat per la selecció d’un país que no és el nostre. A més a més, un país intolerant que boicoteja tot el que pot, a les altres seleccions dels altres països que hi ha a l’estat espanyol. Potser no queda massa bonic dir-ho, però fent honor a la veritat, els hi desitjo tota la mala sort del món. Com deia una tarja que volta per internet: “Jo tinc dues seleccions, la catalana, i qualsevol que jugui contra Espanya”.
    Salutacions!
  2. El del ‘pueblo espanol’.

    En realitat si la Unió Europea fora com United States, pensaria més en gran i una ryder cup de bàsquet entre estats units com la Unió Europea i United States que en ‘pueblos’, fantasmes i en ‘pueblerinos de poca monta’. 

  3. Us adjunto un vídeo per demostrar que la suposada catalanitat de Pau Gasol, que ens han volgut vendre des dels mitjans de comunicació, lligada amb la seva tria com abanderat olímpic per Espanya, es una falsedat, i una manipulació barroera. Sense criticar els sentiments, cadascú es lliure dels que vulgui. En Pau es espanyol i representa en uns Jocs Olímpics un estat que no es el nostre, i per tant un cop més la utilització de l’esport per altres finalitats no ens pot esborrar la realitat. business party limos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *