ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SENSE HUMANITAT

Veiem en aquests dies fins quin extrem pot arribar la misèria humana en tots els contexts i com el preu de la vida es tant baix que ja no te cap prioritat. La Pandèmia i les seves derivades ens aboquen a aquesta situació tant negativa.

Veiem com ahir, una diputada de Comú Podem al Congreso que ha superat un cáncer i tornava a la seva feina era aplaudida per tots els diputats en reconeixement del seu patiment, bé, tots no, l’ultra dreta feixista de VOX o bona part del partit Popular es van mantindre impassibles sense cap gest, cosa que fa que la seva deshumanització arribi a graus extrems i els rebaixa com a persones en misèria humana. Una cosa es la ideològia i l’altre la humanitat i veure l’alegria pel patiment dels demes per molt diferents que sigui el seu pensament senzillament es aberrant.

La pandèmia també ens porta a veure com la guerra partidista i la tàctica del poder passa per davant del que seria un control sanitari sense miraments, ho hem escoltat amb paraules d’Oriol Mitjà, que no perquè sigui ell, però recomanar un comite d’experts i unes mesures consesuades per ells a seguir, crec que tothom amb sentit comú ho veuria com el més racional, i senzillament va ser rebutjat amb una guerra que en aquest cas afecta a la vida de les persones i això es molt greu.

De fet aprofitar aquest virus, per completar i intensificar el control de la societat per part dels organs de poder, es molt cru i veiem com això es una realitat que en nom de les mesures pot deixar una societat que en molts casos i llocs començava a despertar i reclamar la seva llibertat i els seus drets en un no res. El sistema evidentment vol una societat adormida i sense llibertat de pensament per damunt de tot i això estava en perill.

La humanitat veiem que es així i malauradament molta gent encara viu en el seu món sense veure la manipulació a que esta sotmesa des de totes bandes en uns sistemes que sempre afavoreixen els de sempre per damunt de la majoria de la societat. Es una revolució pendent on tots som necessaris i evitar que aquests monstres sense humanitat segueixin marcant el rumb.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *