ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SPAIN IS DIFFERENT

La retirada de les acreditacions provisionals dels escollits eurodiputats europeus per l’Estat espanyols es l’últim episodi d’aquesta farsa de democràcia espanyola per impedir els representants que no volen com ja ens tenen acostumats.

La seva tàctica democràtica, es deixar presentar als candidats en unes eleccions amb el seu programa i un cop comprovat que amb el vot popular son escollits, invalidar-los la representació si no interessen per la seva uniformitat deixant orfes als votants i manipulanta el més sagrat de la democràcia, el vot de la gent que queda en un no res. Ho hem vist al Parlament de Catalunya amb el veto als candidats a President, ara a Madrid amb els Presos polítics i per últim ho proven a Europa amb la Candidatura de Puigdemont, el qual no van poder impedir la seva presentació i ara tornant a fer el ridícul intenten manipular la seva acreditació per impedir la seva entrada amb l’excusa de no haver donat la llista, quan resulta tenien una a Brussel·les on els noms de Puigdemont, Comin i Junqueres estaven en gris i destacats. Davant l’escàndol han hagut de retirar les acreditacions a aquells diputats que ja havien fet els tràmits normals.

Veiem ara que tota la resta d’escollits de la resta d’Estat europeus poden fer aquests tràmits amb normalitat, excepte els provinents de l’Estat espanyol. Una nova vulneració de drets que compta amb Tajani i la seva cort europea com aliats per validar aquesta nova cacicada d’un Estat que reiteradament es salta totes les normes d’una democràcia i demostra que el seu règim no hauria de ser de rebut a la Unió Europea. Un Estat que a cop d’imposició i repressió com veiem en el judici farsa amb sentència ja escrita per uns càrrecs imaginaris i la persecució ideològica constant com a metode per resoldre un tema polític, ho trasllada al terreny europeu on no ha tingut el mateix èxit evidentment.

Aquest odi i tics feixistes no haurien de ser ben vistos i molt menys amb aquests espectacles, manipulant la normativa que en cap lloc diu que han d’anar a Madrid a recollir res presencialment, però ja sabem que tot s’hi val per impedir la veu lliure dels nostres exiliats i el president legítim de Catalunya.

Segurament 40 anys enrere la violència hagués estat molt més forta i la visió de fora molt més obscura, ara hi ha coses que no es poden amagar i això juga en contra d’Estat com l’espanyol que fa honor al seu lema “Spain is different”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *