Renadiu

Escriptors i escriptores de la Vall d'Albaida

27 de maig de 2013
General
2 comentaris

Del Benicadell a la Mariola

Renadiu és la confluència dels senders de la paraula que travessen aquesta Vall Blanca. La Vall d’Albaida obre un nou encreuament virtual per als viatgers de la paraula. Una collita de paraules que no ha estat sembrada expressament ja que els llauradors que governen el camp no n’han tingut cura: renadiu és la nostrada resposta. És el punt de trobada entre paraules a final de vers i a final de paràgraf. Les escriptores i escriptors de la Vall d’Albaida obren aquest espai virtual a la mar digital per a compartir cabòries, ànsies, estimes, pors, desitjos que habiten el cos o l’ànima… textos carregats de paraules d’autor.

Un dels projectes que volem encetar és una publicació digital que en la primera trobada vol tenir com a escenari la Mariola. Tots els pobles de la Vall tenen la seua relació personal amb la Mariola i per tant li donarem per títol: ‘Les sendes de la paraula, des del Benicadell a la Mariola’.

Volem acompanyar i recolzar les Trobades d’Escoles en Valencià de la comarca. I per tant, repetir aquest esdeveniment cada any al poble de la Vall on es realitze la Trobada. Aquest any 2013 es celebra a Bocairent i ens agradaria que la muntanya estigués present als textos que els autors i autores ens facen arribar. En breu us farem arribar les condicions que han d’acomplir els textos per a participar del projecte, sobre tot extensió i termini d’entrega de textos, així com els gèneres literaris. En el cas del gènere quasi segur que en tindrà cabuda qualsevol. Des del conte a la narració eròtica, des del poema fins al teatre o la narrativa de ficció. Qualsevol gènere pot expressar el que u sent quan camina, lletraferit, pels senderons que van del Benicadell a la Mariola.

En breu penjarem les bases per a participar a la publicació ‘Les sendes de la paraula, des del Benicadell a la Mariola’.

Pep Calero, premiat
10.10.2014 | 10.30
Del Benicadell a la Mariola
27.05.2013 | 5.30
A General
Mara Vicent
20.02.2014 | 11.39
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *