Toni Roderic

Des de La Marina Alta, en verd

2 de desembre de 2012
0 comentaris

L’exalcalde de Torrevella condemnat per corrupció

Els Verds del País Valencià ens trobem avui particularment orgullosos dels nostres companys de Torrevieja que des del 2005 d’una manera tenaç, valenta i coherent han denunciat la corrupció a l’Ajuntament de Torrevieja de la mà de Pedro Hernández Mateo, alcalde i diputat autonòmic del PP , que ha estat finalment condemnat pel TSJ a 3 anys de presó per prevaricació continuada i falsedat documental, respectivament, en l’adjudicació del servei municipal de recollida d’escombraries el 2004 a Necso (Acciona).

A més, ha estat condemnat amb 7 anys d’inhabilitació com a càrrec públic, així com a pagar una multa de 10.500 euros ia indemnitzar a l’Ajuntament amb 12.000 euros «pels danys causats». El judici i condemna per corrupció d’Hernández Mateo ha estat possible per la querella criminal per corrupció que va interposar al jutjat el 2007 el regidor dels Verds de Torrevieja, José Manuel Dolón -jugant-se els seus diners, el benestar familiar i el seu treball- el gener de 2007. Durant aquest judici Els Verds han actuat com a acusació popular. Aquesta fraudulenta contractació de les escombraries va ser també votada a favor pels regidors del PSOE a les Comissió Informativa prèvia a la seva aprovació definitiva per la Junta de Govern l’any 2004.
Per tot això, i perquè els companys dels Verds de Torrevieja són un cant a l’honestedat, a la transparència del públic, a la democràcia com devia ser, els prenem com a exemple del treball, de la lluita i del compromís de Los Verds del País Valencià.
Lamentable l’actitud de dels voltors de la política d’Iniciativa pel País Valencià volent-se apuntar el “tanto”. Es tractava del contracte de les escombreries però això no us legitima pas. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!