Toni Roderic

Des de La Marina Alta, en verd

29 de novembre de 2012
0 comentaris

Sabadell

L’escàndol dels presumptes suborns de Sabadell que hem conegut aquesta setmana és un exemplemolt habitualdel funcionament dels ajuntaments d’aquest estats. Aquí a Dénia un servidor, i ja em perdonareu la petulància, es va afartar de denunciar presumptes corrupteles: Ronda Nord, terrenys del carrer Miguel Hernández per al centre de salut, centre comercial de Torrecremada, Trinquet, obres a l’antiga clínica de Dr Mut , venda de terrenys a les Deveses, urbanització del Barranc de la Cova de l’Aigua, venda i requalificació de terrenys del Chabàs, concessions d’aigua i escombreries.

a Dénia hi ha hagut fins i tot enregistramentsfets evidentment sense madat judicialde clars suborns que no han estat denunciats pels que els tenien ja que no els garantien immunitat.
Qüestions bastant més, prou més, espinoses que les que investiguen d’ofici fiscals i magistrats en altres latituds. Qüestions a més que no es poden fer només per polítics. Han d’haver sempre tècnics còmplices. Malauradament aquí o no hem sabut denunciar les irregularitats o no hem tingut sort amb la justícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!