FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

6 d'abril de 2019
0 comentaris

Arnús-Solei, o els capricis de la llum

6 d’abril, 2019

Era com predestinat que passés. Les imatges del parc de Ca l’Arnús i Can Solei, que han anat traient el cap de tant en tant per aquest bloc, s’havien conxorxat per intentar aparèixer en forma de llibre. I els textos que les acompanyaven no volien pas ser menys, però van anar ordint a poc a poc una estratègia per transmutar-se cap al paper sota un altre aspecte més adient.

El resultat ha estat un poemari en què la simbiosi entre fotografia i paraula serveix per recrear les impressions d’un visitant aclaparat per la descoberta de l’indret. Un fil conductor que va recorrent durant cadascuna de les estacions de l’any aquest petit oasi, una bonica joia enmig del brogit urbà de la ciutat de Badalona.

Ahir divendres 5 d’abril, va tenir-ne lloc la presentació, a la llibreria El Full, el mateix espai on fa ja cinc anys i escaig, transformat aleshores en sala d’art, va acollir l’exposició homònima de les imatges que integren ara el llibre. Unes escenes que voldrien però quedar aquí només com un discret teló de fons dels vint-i-quatre poemes inspirats en la llum que incideix en molts dels seus racons, atapeïts de l’encant i la senzillesa de les coses autèntiques.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *