FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

6 d'octubre de 2020
0 comentaris

Calella (2)

6 d’octubre, 2020

Visitar un far sempre porta incorporat una certa dosi d’aventura, encara que en aquest cas hàgim passat pel seu davant infinitat de vegades, concretament per la carretera N-II que ressegueix la costa del Maresme. Una atractiva manera d’arribar al de Calella, i de passada fer un petit recorregut a peu, és deixant el cotxe (si la sort ens acompanya) al reduït aparcament d’un concorregut rocam a tocar de mar, el mirador de la Platja de la Roca Grossa, tot just deixat enrere el poble de Sant Pol, si venim de Barcelona.

Des d’allà mateix, un pont de fusta per a vianants travessa per damunt del pas del tren i de la carretera i ens porta cap a un camí elevat i paral·lel al traçat viari. Mentre caminem per aquesta via pavimentada, tot admirant la costa des d’una discreta alçada, ens preguntarem si el far serà realment tan elegant i lluminós com ho semblava quan passàvem a prop seu a cinquanta per hora.

La resposta la trobem just a l’entrada, en veure aixecar-se la cilíndrica torre sobre una gran construcció rectangular de color de paret blanca i atapeïda de finestres arquejades. Un cop a dins, la ciència i la tècnica agafaran ja tot el protagonisme, i en sortir, veurem sota els nostres peus la gran extensió de l’ampla i llarga platja, delimitada per les vistes de la ciutat, custodiades al seu torn per les muntanyes del massís del Montnegre-Corredor.

https://www.calellabarcelona.com/planifica/que-fer/centre-d-interpretacio-del-far-de-calella/


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *