FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

6 de maig de 2016
0 comentaris

Festes de Maig a Badalona (21) – Inici fotogràfic

6 de Maig 2016

2- Festes 2005 - Mirador-c

Avui han arrencat amb força, començant com sempre pel tradicional pregó des del balcó de la plaça de La Vila, les Festes de Maig 2016, i aquest any la Penya Fotogràfica de Badalona se suma a la Festa amb la inauguració d’una exposició a l’espai permanent del pàrking El Viver.

Com no podia ser d’altra manera, la temàtica de l’exposició versa precisament sobre les nostres Festes, així que aquesta peculiar sala d’art s’ha omplert d’espectaculars imatges de dimonis, de focs d’artifici i correfocs, de piruetes de genets a cavall, d’instantànies de batalles i concerts, de castellers i romeries.

No us perdeu aquesta mostra, que intenta plasmar i condensar sobre el paper fotogràfic l’esperit i singularitat de la nostra celebració més arrelada, i que ofereix a tots els badalonins unes fotografies realitzades des de la més profunda estimació de la gent de la PFB per la ciutat que l’Entitat representa.

Fotografia de l’apunt: “Mirador” (de Francesc Cabiró) 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *