FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

27 de maig de 2017
2 comentaris

FINESTRA FOTOGRÀFICA, 10 anys de bloc!

27 de Maig, 2017

Tal dia com avui, el 27 de Maig de 2007, la imatge d’unes barques de la platja de Badalona encapçalava el primer apunt d’aquest bloc.  Una petita finestra que es manté oberta ja 10 anys sota l’aixopluc de l’espai VilaWeb, amb l’única pretensió de divulgar fotografies i textos personals, sobre llocs o situacions diverses que en moments determinats han tingut la inquietud de saltar a l’escena d’aquest racó de la xarxa.

Com ha estat l’aventura?  Doncs tant senzilla com engrescadora:  Els noms propis d’ Olympus, Canon o Photoshop, s’han deixat combinar sovint amb d’altres com Word, Explorer, Pages i Safari, per donar a llum apunts que tant tractàven de la vida quotidiana com d’afers polítics, de paisatges o ciutats, tant d’emblemàtics monuments com de racons menys coneguts, i a més, de llibres, de jocs o exposicions, de retrats de gent senzilla, de poesia, de manifestos o d’anhels de llibertat.

El balanç d’aquests 10 anys és ple també de nous encontres, de descoberta de blocaires i de noves relacions amb aquest món, teòricament virtual, però a la pràctica, tant humà com qualsevol altre, o més encara fins i tot.  La Finestra Fotogràfica s’en orgulleix de poder humilment formar part d’aquest col·lectiu, i per descomptat us dona infinites gràcies a tots vosaltres, als lectors ocasionals o als seguidors més persistents, a col·laboradors, companys i amics.

Francesc.

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Bon dia Francesc. I tot esperant continuar llegint els teus apunts i veure les teves fotografíes, per desitjar-nos un molt bon dia. Passen els anys i el nostre cistell s’omple de vivències. Aquest món de blocaires, i especialment els d’aquesta casa, ens omplen d’orgull i placidesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *