FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

29 de maig de 2020
6 comentaris

La Finestra, 13 anys amb VilaWeb

29 de maig, 2020

Quan cada final de maig s’acosta, la Finestra Fotogràfica acostuma a mirar una mica porticons endins, per intentar ressituar-se amb la intenció de fer una mena de balanç. El pas del 12è al 13è aniversari, val a dir que ha estat molt ràpid, i els apunts s’han anat succeint de manera més o menys regular, amb la freqüència habitual aproximada d’un cop per setmana. Concretament, i en aquest cas, n’han estat 60, o sigui que una mica per damunt de la mitjana.

De la totalitat d’entrades des d’aquest any, una quarta part l’integren fotografies i escrits sobre Badalona i Barcelona, que per proximitat s’emporten el palmarès més alt del conjunt del bloc. Val a dir també, que durant aquests mesos de confinament, la presa d’imatges dels llocs més propers ha estat una conseqüència lògica. Passejant, observant i revisant racons o perspectives arxiconegudes, protagonistes ara però d’una nova mirada més atenta, més pausada.

Tot i això, apunts sobre altres indrets ben diversos, com Tarragona, Sevilla, Budapest, Vic, L’Escala, París o La Garrotxa, entre més, han anat apareixent al llarg d’aquest 13è any, durant el qual VilaWeb ha complert precisament els vint-i-cinc. De manera que aprofito per afegir-me a les moltes felicitacions enviades a la redacció, tant per l’alta qualitat dels continguts informatius com per tota la seva trajectòria, i agrair de poder seguir formant part d’aquesta comunitat de blocaires.

… /…

PD. Recordeu que podeu – si us ve de gust – subscriure-us al bloc de la Finestra, anotant la vostra adreça d’e-mail a la casella de menú lateral  (gairebé al final de la columna), i rebreu puntualment l’enllaç directe als nous apunts que vagin apareixent durant la 14a temporada que comença.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. Per mooolts anys amic Francesc i la teva finestra fotogràfica. M’encanta la fotografia d’aquesta entrada. Anys d’amistat blocaire … continuem. Abraçada.

 2. Felicidades por la trayectoria.

  Y también aprovecho para darte las gracias. Con tu “bloc” he aprendido y descubierto mucho.

  Ánimo y a continuar con ello.

  Un abrazo.

 3. Per molts anys Francesc,

  13 anys són molts per ensenyar a estimar la fotografia, la captura d’un moment especial.

  I enhorabona per la foto amb el mono d’Anís el Mono, paròdia, diuen, de Darwin…

  Enric

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *