FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

3 de febrer de 2012
2 comentaris

la imatge suggerent ? (2)

3 de Febrer 2012

Un altre de façanes, amb la majestat del cavall i del comte que el munta, enfilant-se per les parets …Què us suggereix?


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. -La bellesa no rau en la realitat sinó en la imaginació, en la voluntat de veure cavalls volant entre els balcons-, va exclamar!

  Dins del llit de la seva habitació del Layetana, dóna la volta, es veu reflexat a la paret i d’aquesta manera nega la seva imatge al món. Dubta entre escollir les paraules dites o les imatges vistes perquè la totalitat se li escapa, s’atrinxera als afores de sí mateix.
  Han parlat, tots dos, a altes hores de la nit, de quan vingui la pluja suau i la olor de terra. Però fins i tot així, ara, quan han passat els anys, el perdut per sempre cavalca contra l’oblit, victoriós.

  -He emmagatzemat les pedres necesàries per fabricar un baluard invulnerable. Però ja sabem que aquest material dels somnis no està només en façanes, catedrals o estàtues, sinó també en l’escala que alguna vegada vaig voler construïr, Berenguer (III), per arribar fins al teu cor.-, li respongué!
       
     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *