FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

17 d'abril de 2016
0 comentaris

Mirades BDN (1)

17 d’Abril 2016

Expo-Mirades (1) -marc-c

Aquest divendres es va inaugurar al Centre cívic de Can Cabanyes l’exposició col·lectiva “MIRADES 4a. Edició”, de la Penya Fotogràfica de Badalona, organitzada aquest cop en memòria al company Francisco García Goñalons, que va morir l’any passat.

Una exposició en què 35 fotògrafs de l’Entitat hi hem participat amb dues imatges en què cadascú ha volgut mostrar la seva visió de la realitat, a través de la seva particular mirada.

Molta gent es va aplegar a l’acte. Unes cent persones, entre participants, familiars, amics i afeccionats, vam poder escoltar les emotives paraules, primer del President de la PFB, i seguidament de la vídua del Francisco.

La nostra alcaldessa Mª. Dolors Sabater va rubricar la representació institucional amb un gran al·legat a l’art fotogràfic, referint-se sobretot als valors positius que aquesta pràctica representa i que és capaç de transmetre.

Fotografia “Mirades BDN (1)”  [Francesc Cabiró]


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *