FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

29 de juny de 2018
1 comentari

Montserrat (3)

29 de juny, 2018

    Fotografia: Àngel Canet Català

Avui mirem des d’una altra finestra: Per gentilesa del company blocaire Àngel Canet ens podem situar per un instant abocats sobre l’ampit de la finestra d’una de les cel·les de Montserrat, i contemplar l’espectacle de les boires matinals de primavera.

La vista gaudeix de tots els elements que necessita una bona imatge:  Un enquadrament precís, emmarcat pels detalls a la pedra del bastiment que protegeix l’estança, ens convida a tafanejar sobre l’anar i venir de les persones i l’activitat dels grups de visitants … La mirada ens porta després, més enllà del perímetre dels arcs, a voler distingir les construccions mig amagades per la tènue capa de boira, per descobrir tot seguit la llarga línia inclinada que remunta el funicular cap a Sant Joan, on un petit tros de cel blau, fa d’auguri del bon temps que en poques hores dominarà de ben segur l’esplanada al peu de la basílica.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. És la muntanya màgica. Persones estimades que hi descansen, memòria d’adolescent, de joventut, caminades, aprendre, refugi, art, museu, música, natura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *