FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

9 de desembre de 2020
0 comentaris

Nadal diferent

9 de desembre de 2020

S’acosta un Nadal atípic, com segurament mai no n’hem viscut cap altre. Tant, que en voler escriure quelcom atractiu per aquest apunt, la ment se’m queda en blanc, sense una idea mínimament clara. Serà potser la primera vegada en tota la trajectòria d’aquest bloc, que he estat per deixar l’entrada a mig fer, tot esperant per més endavant alguna inspiració satisfactòria.

Però finalment, crec haver trobat alguna clau: Haurà de ser precisament l’obligat confinament allò que ens faciliti la introspecció i la mica de misticisme que normalment ens manquen per aquestes Festes. Pot ser que sigui també una oportunitat única per valorar millor tot el que aquest any no podrem fer, allò de què sempre n’hem gaudit perquè tocava, com per inèrcia. Ens espera un Nadal molt diferent de tots els anteriors, que caldrà viure per força de manera més planera, que potser ens permetrà redescobrir – per això mateix – la seva arrel autèntica.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *