FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

30 de març de 2019
0 comentaris

Sabadell

30 de març, 2019

El fred d’aquest dia assolellat es fa evident tot just obrir la porta del cotxe. Però l’ambient és agradable. En caminar es nota el contrast entre l’aire humit de Badalona i el d’ara mateix, una mica més eixut, d’aquesta zona del Vallès. El centre de la ciutat desprèn la relativa tranquil·litat d’un dia feiner en horari encara escolar, i la sèrie de carrers de vianants que travesso, cada cop més estrets i solitaris, em condueixen finalment a una gran plaça, on la calma quotidiana continua. Per a mi ha resultat tot un descobriment aquesta visita efímera a un entorn mai no trepitjat abans, a les portes del qual les autopistes i els polígons industrials de la rodalia havien estat sempre els meus límits naturals d’anteriors vegades.

Avui he pogut doncs conèixer de primera mà, tot i que d’una revolada, el dinamisme contingut del mercat Central i de la plaça Major, i admirar la façana de l’Ajuntament i l’església de Sant Fèlix … I impregnar-me una mica de l’essència vallesana, abans de fer el trajecte de tornada cap al meu origen costaner, això sí, sense descuidar de fer-hi abans l’àpat de rigor a l’hora de dinar.

(Petita crònica d’una visita llampec a Sabadell, un migdia de desembre).


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *