FINESTRA FOTOGRÀFICA

El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i encara millor si alhora pot transmetre algun missatge o ajuda a expressar una opinió.

19 de juny de 2016
0 comentaris

Toni Catany, d’anar i tornar

19 de Juny 2016

IMG_20160619_185007-c

Toni Catany  d’anar i tornar” és el lema l’exposició fotogràfica que es pot visitar a la sala de La Pedrera, a Barcelona, fins el 17 de Juliol encara.

És una magnífica mostra de sèries fotogràfiques amb les quals l’artista mallorquí va desenvolupar diverses tècniques, amb resultats d’una bellesa inusual, i en què la frontera entre fotografia i pintura queda molts cops desdibuixada.

A través d’imatges de paisatges, de retrats, de senzills objectes quotidians o escenes costumistes, anem descobrint l’essència del llegat de l’obra de Catany, però és sobretot amb els treballs de natura morta on l’autor arriba al clímax de la seva creativitat.

“Contemplo de vegades a casa algun objecte senzill que he pogut adquirir en algun viatge, gairebé com un souvenir, i de cop sento nostàlgia d’aquell lloc.  Aleshores l’objecte passa a ser el subjecte de les meves fotografies, i mentre hi treballo puc reviure un altre cop aquelles experiències”.

https://www.lapedrera.com/ca/exposicions/toni-catany-anar-i-tornar

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *