TENIM EL QUE ENS MEREIXEM

Per Jordi Carbonell Segura

19 de setembre de 2012
2 comentaris

COMENCEM EL RODATGE DE “PARA ELISA”

Gracies a la inversió del amic i blocaire de Vilaweb Josep Blesa, podem començar el rodatge del nostre primer llargmetratge. Sense la seva aportació no hagués estat possible iniciar aquesta aventura.

Amb els temps que estem vivint, crec que ha estat un petit èxit el haver reunit el capital necessari – ni molt menys tot- per poder rodar amb un estàndard de qualitat europeu, i que aquesta aventura arribi a bon port.

A partir del 23 de Setembre i fins el 13 d’Octubre, cinquanta persones treballaran plegades per convertir un guió de 102 fulles, en una historia de suspens i terror psicològic que atrapi en el major nombre d’espectadors d’arreu el mon.

No ha estat fàcil arribar fins aqui, encara necessitem molts inversors com en Josep Blesa que creguin que si, que ara es el moment d’invertir en cinema. Ara es el moment, mentre tohom plora cercant subvencions, perquè les productores petites com la nostra pugin tirà endavant els seus projectes degut a la caiguda en picat dels costos de producció. Ara es el moment…. Ara es el moment de SILENCI…ACCIÓ!

  1. Endavant les atxes !! Magnífic i us desitjo moltíssima sort de tot cor i ara ens toca esperar per veure ‘Para Elisa’ ! Sí, arfa és el moment de tirar del carro.
    Bon rodatge. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!