TENIM EL QUE ENS MEREIXEM

Per Jordi Carbonell Segura

31 d'agost de 2012
4 comentaris

GRACIES VILAWEB!

Aquest mes només he escrit dos posts, i tampoc han estat allò que s’en diu res de l’altre mon. Però la preparació de la pelicula “Para Elisa”  em roba totes les meves neurones , i ja se sap que un home no sap fer dos coses alhora.

Pel que fa a la peli, haig d’agrair en els de Vilaweb que durant tot aquest mes d’Agost hagin publicat dos banners 24 hores al dia, amb una oferta especial per els lectors de vilaweb, fins i tot hem creat una pestanya especifica a PayPal per els qui accedissin a l’oferta exclusiva per els lectors. Tot i això haig de dir que esta sent un fracàs d’aquells que fan historia.

Des de la seva publicació, fa dos mesos, ningú ha acceptat l’oferta exclusiva que oferíem en els lectors de Vilaweb, preestrena a Valéncia i Barcelona inclosa. Es una pena, ja que no esta servint de res l’esforç que estant fent tota la gent de Vilaweb amb el Vicent al capdavant, donant-nos suport i no cobrant-nos res per tota la publicitat que ens estant fent. Ja se sap però, que això d’Internet sinó es gratis a ningú l’interessa, que la cultura agrada, però quan es demana col·laborar ja no agrada tant.

El mateix passa amb Vilaweb, a tots ens agradar la línia editorial, a tots ens agradar la seva independéncia, peró aixó comporta que tota la gent que fa possible que un diari com Vilaweb continuï  sent independent i sortint cada dia, pugi cobrar.

Tots estem contra les subvencions – jo el primer- però alhora no ens rasquem la butxaca per tal de fer-les innecessàries. La cultura, ja sigui el cinema, la premsa, el teatre, etc… es part del motor d’un país, es el seu signe d’identitat arreu del món, ens fa més lliures, i si no volem subvencions, necessitem que la societat civil hi doni suport a traves d’un contracte social, on el que dona rebi a canvi del seu suport.

Si aconseguim dinamitzà una de les industries més importants que pot tenir un país, aquesta ho retornarà amb escreix; mes ingressos, menys impostos; més llocs de treball, menys atur; més feina de qualitat, menys feina en precari, etc…

Així ho va entendré Vilaweb, i per això ens va donar suport, encara que de moment no ha aconseguit el seu objectiu…. Tot i així,  GRACIES VILAWEB!

  1. Tens tota la raó, prò no dubtis que ai`p és un signe més d’ espanyolització de la societat catalana. gairebé tot déu vol viure de la moma.

  2. Sí que em sap greu. Jo sí que vaig contribuir-hi com suposo que saps. Crec que llavors encara no havia començat la publicitat aquesta per Vilaweb.
    A veure si la gent s’hi anima.
  3. Tots estem contra les subvencions – jo el primer- però alhora no ens rasquem la butxaca per tal de fer-les innecessàries. La cultura, ja sigui el cinema, la premsa, el teatre, etc… es part del motor d’un país, es el seu signe d’identitat arreu del món, ens fa més lliures, i si no volem subvencions, necessitem que la societat civil hi doni suport a traves d’un contracte social, on el que dona rebi a canvi del seu suport. quinceanera limousine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!