TENIM EL QUE ENS MEREIXEM

Per Jordi Carbonell Segura

16 d'octubre de 2012
6 comentaris

JA HEM ACABAT EL RODATGE DE LA PELI “PARA ELISA”

El dissabte 13 a les 21:00 varem filmar l’ últim pla de la peli “Para Elisa”. Han estat tres setmanes molt intenses amb rodatges de 12 a 13 hores diàries. Gracies al saber fer de tot l’equip técnic i artístic, hem pogut acabar la peli dins del termini previst.

Hem estat de sort, el temps ens ha respectat, no em tingut imprevistos técnics que no s’hagin pogut resoldre, i l’ambient del rodatge ha estat molt bo, tothom remant per porta a bon port aquesta bogeria de la nostra productora.

Ara  tenim per endavant tres mesos intensos de muntatge i masterització de tota la peli, i la tasca de començar a cercar publicitat, pre-vendes, televisions, etc..

Si voleu seguir l’evolució i veure les imatges que anirem penjant us convido a que mireu la nostra pagina de facebook http://www.facebook.com/paraelisalapelicula

  1. Enhorabona a l’equip, tècnics, actors, muntadors, directors, estaf, maquilladors, efectes especials, figurants, enllumenadors, electricistes, ajuntament de Conca, etc.., etc.. Una abraçada pel vostre enginy, passió i capacitat per a pegar-li la volta a l’adversitat. Entre tots ho heu fet possible aquesta màgia !
    PS: gràcies Vicent pel teu recolzament a difondre aquesta pel·lícula catalana com a producte global.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!