TENIM EL QUE ENS MEREIXEM

Per Jordi Carbonell Segura

24 d'agost de 2013
2 comentaris

REFLEXIONS DES DE LONDRES

Fins a Londres ens ha portat “Para Elisa”, i des d’aqui i més concretament des de Leicester Square, escric aquest bloc. Ara es un bon moment per fer balanç de la pelicula, del que ens ha donat peró també ens ha tret….

Si, perquè des que varem començar, l’Alex i Jo,  aquesta aventura allà pel més d’Abril de l’any 2012, hem tingut que apuntar  cada decisió que em prés – si més no a les més importants-  en el deure o en l’haver, ja sigui en l’aspecte económic com en el personal.

Hem arriscat diners i amistances, hem perdut o guanyat segons la situació de cada moment mentre avançava la pel·lícula, i ara un cop hem anat a mercat a començar a vendre el peix es hora de mirar enrere i veure si el balanç d’aquest darrer any ha estat positiu o negatiu.

Si ho analitzem per partides , dir que clarament positiu en el compte anomenat “Família” . Tota la família Carbonell Lacarcel ha estat amb nosaltres, i quan dic amb nosaltres em refereix-ho a que s’han sacrificat com el que més sense badar boca – encara que les seves cares delataven la tensió i la por al que podia passar-nos- entomant totes les bronqués normals en aquests projectes on arrisques no només diners. Puc dir que ens ha fet més forts.

En el compte “d’amics coneguts i saludats” hi han hagut més tensions del que ens pensàvem, hem vist com alguns dels nostres “amics, coneguts o saludats” no ens ajudaven i fins i tot semblava que desitgessin que ens anés malament només per dir ” veus com tenia raó”.Eren els que preguntaven més, els que mostraven més interés en saber com anava tot, els que volien saber quan començavem a rodar, quan acabaríem, si hem pogut pagar a tothom, i si finalment estrenaríem.

En canvi s’han incorporat a les nostres vides uns quants amics i coneguts que ens han donat en aquests temps molt més que els amics de tota la vida,  que mai han preguntat com anava tot, que sempre tenien paraules de suport, que… definitivament, s’han incorporat a les nostres vides fins que es cansin de nosaltres.

I la pel·lícula? doncs, no ens podem queixar, ha participat ha tres festivals, el darrer i el més important es on som ara al Fright fest de Londres, on hem recollit bones crítiques ( publicades al facebook de la peli : https://www.facebook.com/paraelisalapelicula  i que si tot va bé estrenem a Espanya el proper 20 de Setembre i a partir d’aquell moment la resta del mon.

 

 1. M’impressiona el títol del teu bloc:

  “Tenim el que ens mereixem”

  I sovint m’esgarrifo quan hi penso; mereixem que l’Oriol Junqueras escrigui frases tan ambigües com aquesta que ens la podria dir en Rajoy també?:

  “O entenm que som un sol poble que es juga el seu futur conjunt o tornarem a perdre”(Oriol Junqueras)    

  Onze de setembre.
  INDEPENDÈNCIA!  

 2. Jordi, Àlex i resta de l’equip, felicitats, endavant les atxes. Quan creus en un projecte no hi ha res que et faci tornar enrere. Fins aviat ….. i tot el suport.
  Bona nit. (Avui fa 50 anys de la frase ‘ I have a dream ….’ )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!