TENIM EL QUE ENS MEREIXEM

Per Jordi Carbonell Segura

11 de febrer de 2013
0 comentaris

SE’N VA EL PAPA

Avui ens hem llevat amb la noticia de que el PaPa de Roma plega. En un primer moment he pensat, mira no ha pogut suportar que després d’Unió els que estan de merda fins al coll son els del PP; ” els meus” hauria dit.

Peró només ha estat un miratge, es veu que plega per que a casa seva hi ha tanta merda que no es veu amb cor de netejar-la tota entre altres motius. 

Aquí no, ningú se’n va, es més, encara ho justifiquen dient que tot aixó dels “sobres” les comissions, el tràfic d’influencies per enriquir-se, el mirar cap un altra costat, etc… es deu a que cobren poc. 

Tothom sap que el poder corromp, i més quan els que manen han estat escollits a dit o per cooptació ( com a la màfia), perquè tot continuï igual i pugin continuar xuclant, ells o els seus hereus. Ho sap el PaPa i ho sap tothom que té una mica de cultura i gens d’hipocresía.

Molts hem direu que son un pél demagog, i segurament teniu raó, es clar, fa temps que no escric rés i potser la falta de costum fa que la represa sigui d’alló una mica esvalotada. Es cert que n’hi han que no paren la má ( de moment), però en un país on molts et cobren per compartir les seves influencies, només per presentar-te-les, o per qualsevol altre gestió “important”,  es d’alló més normal el enriquir-se afavorint els qui comparteixen “la sort” de ser els seus amics o coneguts.

” Es de tontos no fer-ho”, o “Seré l’únic tanoca que no ho fa?” ( Aquí en comptes de tanoques aquests paios dirien gilipolles). I així ens va.

Ara ho volen regenerar tot, ells, els mateixos que quan varen arribar ho varen canviar tot per foragitar el que s’anomenava “el bunker”, els franquistes que no sabien fer un projecte sense omplir-se les butxaques. Peró amb el temps hi no deixant que ningú se’ls hi “colés” imposant les llistes tancades, han fet el mateix. 

El PaPa se’n va , quan ho faran els nostres? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!