TENIM EL QUE ENS MEREIXEM

Per Jordi Carbonell Segura

28 d'octubre de 2012
0 comentaris

VOLEM PA AMB OLI, PA AMB OLI VOLEM…

Volem pa amb oli,
pa amb oli volem
Volem pa amb oli,
pa amb oli volem.
Volem pa amb oli,
pa amb oli volem,
si no ens el donen ,
si no ens el donen
ens el prendrem!

Aquesta canço popular que els catalans hem utilitzat al llarg de la nostra historia cada vegada que els nostres veïns ens han volgut da pel... darrere, es el que el nostre MHP Artur Mas li ha de cantar a cau d'orella d'en Mariano.

També en els de l’antic PSC, perquè s’adonin d’una vegada que hi ha n’hi ha prou de baixar les orelles davant l’espoli, de la burla constant dels nostres símbols, de utilitzar-nos com a ase dels cops per guanyar vots a Espanya, per voler els nostres diners però no la nostra cultura “inventada”.

Però si volem prendre-lis el pa amb oli, cal que tots els catalans que volem una Catalunya lliure i sobirana anem a votar, no si val anar a les manifestacions, no si val exigir en els nostres governants que no si caguin a les calces, si després, nosaltres no som capaços de estar a l’alçada, i deixem que els qui no volen la Independéncia ens passin la ma per la cara convertint-se en la segona, tercera i quarta força del Parlament.

Ara es l’hora de saber si el poble català vol prendre-li el pa amb oli a Espanya, o no.

Em preocupa molt que ERC no sigui la segona, que les CUP estiguin equiparades a C’S i que SI ni tant sols tingui representació. Això es el que diuen totes les enquestes, i es la nostra obligació que aixó no passi. Ara es el moment de passar de les cançons i les reivindicacions als fets, d’aquestes eleccions depèn que Catalunya sigui un Estat europeu o no ho sigui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!