Des de la Plana

Josep Usó

19 de desembre de 2020
0 comentaris

Pastissets de Nadal.

Com  cada any, a casa es fan els pastissets. Amb confitura de moniato els més tradicionals. Però també en fem amb confitura de carabassa i de cabell d’àngel.

Abans, amb temps perquè això és una altra feina, cal preparar la confitura. Però d’això en parlarem un altre dia.

Enguany, com estem envoltats de virus i aquesta és una activitat que es fa en família, tothom treballa amb careta. I, per descomptat, en som menys de sis. Són els petits avantatges de ser allò que a Vila-real diuen “una família curteta”. Que vol dir, per si malpenseu, que en som pocs.

És una feina divertida, cansada, que quasi sempre fan les dones (com quasi totes les feines essencials); que assenyala el principi de les festes de Nadal i que és una tradició del nostre país. I cal mantindre les tradicions, que qui perd els orígens perd la identitat. I no estem per a perdre res, ja.

Vos deixe algunes imatges per a fer-vos les dents llargues.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!