Totxanes, totxos i maons

El Bloc de Joan Josep Isern

26 de desembre de 2020
0 comentaris

Algunes coses boniques d’aquesta setmana segons Gabriele Romagnoli (34).

(La sèrie comença aquí)

Aquí teniu una tria d’alguns dels articles que Gabriele Romagnoli ha publicat aquesta setmana a la secció ‘La prima cosa bella’ que apareix de dilluns a divendres al diari La Repubblica. Gaudiu-la força, que em sembla que s’ho val (i si en la traducció hi detecteu algunes imprecisions, la culpa és meva: l’he feta en pla totalment autodidacte):

El divertiment de Greene

La primera cosa bonica del dijous 17 de desembre de 2020 són els ‘divertiments’ de Graham Greene, veritables lliçons de vida i de literatura. Amb aquest nom l’autor definia algunes obres t de fer les coses.

(si entreu aquí –i esteu abonats als serveis digitals de La Repubblica— podreu llegir i escoltar l’article en versió original)

—————————————————————————

Nadal cada dia

La primera cosa bonica del divendres 18 de desembre de 2020 és una cançó de Luca Carboni amb Juests temps que estem vivim ara. Torneu-la a escoltar. La musiqueta no és gran cosa i ai serà Nadal. I en canvi Nadal pot ser també avui. I el calendari que digui el que vulgui. Felicitats.

 (si entreu aquí –i esteu abonats als serveis digitals de La Repubblica— podreu llegir i escoltar l’article en versió original) 

————————————————————————–

(Continuarà)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!