12 de maig de 2009
General
0 comentaris

Demà fem-nos sentir ben fort arreu del mon

Demà dimecres dos representants esportius d`Euskalherria i Catalunya s`enfronten a la final de la copa. Demà el Borbó hi serà present, com també els dos presidents de les dues nacions representades.

És trist però que ambdós presidents reneguen de les nacions que representen, per ser, finalment, només virreis de la que en diuen nació espanyola.

Un ,recent nominat Lehendakari, representa la baixesa moral del Estat Espanyol, la misèria genètica que representa, la voluntat d`anihilar qualsevol altre nació que no sigui la seva.

L`altre, alçat a la presidència de les nostres institucions pels maldits independentistes, és simplement, deixant de banda els escarafalls escenificats, un simple buròcrata espanyol, un virrei que cuida les terres dels amos autèntics, sense cap voluntat íntima de posar la nostre terra per davant de l`altre, la del amo.

I en mig dels dos, el Borbó, l`hereu del maleït Felip V, l`hereu que diu que el castellà no ha sigut mai imposat, l`hereu incapaç d`aprendre un mot de català, l`hereu que encara no ha demanat perdó pels crims del 1714, l`hereu que representa el domini del estat sobre la nació catalana.

Demà mentre l`Atlètic de Bilbao i el Barça lluitant per guanyar el partit, tindrem a la llotja els representants del espoli, del anorreament de les nostres dues nacions, els buròcrates servils usats com a arma destructiva dels nostres ideals nacionals, de la nostre ànima nacional.

Malgrat 300 anys d`odis, de crims, de salvatjades, d`horror, sang i violència, no han aconseguit. Demà els hi hem de demostrar amb una immensa xiulada el poc respecte que ens mereixen i  la nostre indiferència. Si com sembla hi ha censura, posem-nos tos d`esquena quan entrin a la llotja i quan soni l`himne de la nació veïna.

Cridem tots en força, que ens sentin arreu:

GORA EUSKADI VISCA CATALYNYA LLIURES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!