11 de març de 2009
General
2 comentaris

Els Hispanocèntrics i els 10mil

Avui hem sentit l`ex cap de premsa del president Montilla  , anomenat Bolaño, aquell que amençava a tort i adret aquells que no seguien les consignes del carrer Nicaragua. Abans d`entrar en el tema, una pregunta: quin mèrit té aquest Sr. per sortir a pontificar per la ràdio, el seu odi a tot el que soni a sobiranisme i nacionalisme? És la quota hispanocèntrica, rància i  casposa que RAC1 ha de tenir?
També hem sentit en Guardans, que segueix amb la seva creuada anti sobiranista arreu on va. Aquest es pensa que per ser familiar del patró de la Lliga té dret, per herència, a ocupar càrrecs públics, malgrat no mogui un dit per la nostre nació, i si per la seva estimada Espanya. Que el votin ells¡¡¡¡¡.

De`n Bolaño que podem dir? Simplement un membre del PSOE català, un membre del aparell d`un partit que cada dia s`apropa més al socialfeixisme del antic PRI mexicà. Un partit que només té un objectiu a la seva vida: desnacionalitzar Catalunya al preu que sigui. Varen venir a la nostre terra a trobar allò que la seva Espanya els hi negava, i ara volen acabar amb nosaltres.
5000 persones pagant-se el viatge a Brusel·les de la seva butxaca li sembla rídicul. I de  les persones que porten els seus mítings , amb autocars llogats i un entrepà de premi, això no li sembla ridícul?
S`han sorprés; No s`ho esperaven pas això i ara ho han de menystenir tant com puguin. Aquests són els cínics que ERC ha posat a la Generalitat. Felicitats.
Encara que escoltant l`entusiasme de`n Carod, dit independentista, no estranya la reacció dels que ni s`han diuen.
Tenen ràbia, es saben impotents, veuen que els temps se`ls hi acaba, i que els catalans n`estem cansats que ens facin malt i ens vulguin anorrear. Es va acabant el temps dels cínics,dels mentiders, dels indignes, dels mediocres, dels inútils i dels incapaços hispanocèntrics. No aconseguiran aturar la història.Ni amb amenaces.

 1. El PSOE-c és un partit polític de gent fracassada, l’Obiols n’és el màxim exponent d’aquesta colla de trepes i ganduls, ells segur que se’n riuran quan se’ls qualifica de fracassats, atès que tots viuen de puta mare, 4×4, segones i terceres residències, col·legis privats als nens …….

  Però políticament han fracassat, el país està en caiguda lliure, et diran que la gent els vota de forma massiva, perfecte però, el país en tots els indicadors, econòmics, socials, culturals i educatius s’està ensorrant.

   

  D’altra banda a vull el president de la Caixa i el de caixa Girona han sortit a llepar-li el cul al borbó, la maquinària de l’estat no para.

 2. Estic d’acord amb el que dius, però caldria matisar això de “nacionalistes”…
  La veritat és que la paraula “nacionalisme” no m’agrada. Tot i que com a català, entenc que el nostre nacionalisme és de resistència cap a un altre nacionalisme agressiu i “normalitzat” com és l’espanyol, i per tant és un nacionalisme legitimat. De tant “normalitzat” com és el nacionalisme hiaspànic , acaba sent un nacionalisme invisible, i per tant, les actituts que se’n deriven passen desapercebudes, perfectament camuflades sota el vestit del “cosmopolitisme” i el progressisme, mentre que nosaltres som “nacionalistes” (jo prefereixo declarar-me anticolonialista, ja que el nostre pais és ben bé, això, una colònia d’esoanya i fraça), i en coseqüència, una mena d’éssers primitius.
   Per tant, al senyor Bolaño cal calificar-lo de nacionalista amb totes les lletres. Si no ho fos no seria tan contundent alhora de carregar contra els “nacionalismes” que fan nosa a la seva nació. Se’ls veu el llautó, però hi ha gent que duu ulleres de sol i no ho veu. Desvetllem la seva veritable naturalesa de nacionalistes agressius (demostrable històricament); ens farem un favor a nosaltres i potser també a ells. Si se’n adonen potser un dia deixen de ser nacionalistes i ens deixen en pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!