24 de febrer de 2009
General
0 comentaris

La indignitat com valor polític

Després del llarg procés que hem recorregut plegats els últims quatre anys, i dels últims fets que s`han produït,, hom pot convenir amb mi, que hem estat governats durant aquest període per la foscor de la mediocritat, la indigència dels incapaços, i la misèria dels indignes.

Des de la negociació del estatut, la negació dels nostres drets històrics, la tercera hora de castellà ( que malgrat les denuncies fetes demostrant que s`està aplicant a diferents municipis, el silenci còmplice ha estat la resposta), la història interminable del finançament, el robatori de la nostre solidaritat via ONG, i tantes altres indignitats comeses contra la nostre nació i la nostre forma de ser, ens han dut a un atzucac de caràcter inversemblant fa només uns anys.

Ja sabem com acabarà tot, és la història d`una altre indignitat anunciada: submissió total als designis del PSOE i als seus virreis del PSC. Ja ho deia en ZP: PSOE=PSC.

Quan tots aquests actes contra la nostre nació s`han produït quan els autoanomenats independentistes formen part del govern, un només pot albirar la magnitud del desastre que representa aquesta situació per la nostre nació.

Hem fet president de la Generalitat a un espanyolista dur i convençut, d`un partit polític que porta 30 anys practicant l`espanyolisme més profund, amb ma esquerra, on personatges com Corbacho, Chacon i tants altres han jugat contra nosaltres des del principi, i on els quatre catalanistes, que diuen  que queden, es varen tragar la LOAPA i la LOFCA  ja fa molts anys.

Ells són l`autèntic enemic  a batre pels catalans, si, no tant sols volem esdevenir lliures, sinó si volem seguir sent el que sempre hem sigut.

D`ells són els mísers 25 pallassos que tenen a Madrid per votar sempre a favor del amo del PSOE. D`ells són els dos míser ministres que diuen tenir dins del govern, incapaços de moure un dit a favor de Catalunya.

Porten fent de la indignitat nacional causa política 30 anys. Porta fent joc brut contra Catalunya des de fa 30anys. De la mentida n`han fet centralitat, i de la indignitat, seriositat. De la mentida, del engany, de la mediocritat i de la incapacitat, n`han sabut treure la presidència de la Generalitat. Ens volen arrebassar fins i tot els sentiments.

I esquerra?? Ni comentar-ho. Amb tot el que s`ha dit abans, es dedueix el seu paper en aquests anys de buidor intel·lectual, de pou de sentiments i terra erma d`estimació per la nostre pàtria.

Ells sols s`abaten lentament, però embrutant el nom d`el partit de`n Macià. Persones lleials com Macià, Carner, Gassol…..si aixequessin el cap, i veiessin el que estant fent, pot ser farien com Jesucrist, i els farien fora del temple per sempre més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!