5 de maig de 2009
General
1 comentari

Toni Bolaño

En Toni Bolaño conegut a tota Catalunya per les amenaces verbals que li va fer a un redactor de la Vanguardia, ha passat a ser, no sé per quin miracle tertulià d´una ràdio catalana.

Des d`aquest púlpit matinal, s`atreveix, com tot socialista de pro, a escopir el seu odi ancestral contra tot el que representi o signifiqui la nostre nació.
El seu odi indigerible contra tot allò que fa olor a nació , excepte l`espanyola, contra tots aquells que poden posar en perill les poltrones socialistes a Catalunya, és immens.
Membre d`un partit on han esclatat casos com Filesa, els Gal etc i d´un partit que per definició estatutària, proclama  contra la nació catalana i el seu lliure esdeveniment i actua conseqüentment, no cal anar massa lluny per recordar la LOAPA, la presentació d`esmenes a l`estatut aprovat pel Parlament, just el dia després, la tercera hora de castellà, el secessionisme lingüístic en el País València ( beneït per ells), i tantes altres maldats, que necessitaríem un llibre sencer per exposar-les.
Aquest Toni Bolaño insulta, menysté i menysprea, i titlla de traïdor, una persona , com Carretero, que ha posat la dignitat personal i nacional per damunt de la poltrona. Ho fa per la vergonya que genera el fet de mirar-se cada matí al mirall, i veure reflectida la putrefacció  burocràtica del PSC, on la dignitat s`ha perdut fa molts anys, i on el poder per el poder, ha esdevingut com la seva nova moral. La mentida, l`engany i el cinisme, han esdevingut les bases de la seva mediocritat i la seva misèria moral.
Ells que traeixen cada dia la nació que els va acceptar en el seu sí, i que els hi va donar el que la seva era incapaç, tenen la gosadia ignorant de titllar de traïdor a un Sr. com en Carretero.
El PSOE de Catalunya té amb aquest element i algún altre, els representants del odi ancestral a la nostre nació, que no parlen escupen, que no generen idees, sinó odien. Són la representació de la mediocritat socialista, del cinisme socialista, de la incapacitat socialista per entendre res de la nostre nació.
Aquesta és la mena de gent que E   ha posat el front de les nostres institucions. Els colons irredimibles, els carcellers de la nostre voluntat d`ésser, estan ara al capdavant de la nostre nació

  1. Però no et pensis que tota la gent que vota PSOE són colons, hi ha també molts catalans de soca-rrel, ens en faíiem creus.
    ERC els ha posat al capdavant de la nació per l’odi soterrart que existeix entre CiU i ERC, els de CiU ens en podríen fer cinc cèntims de les causes.
    Però certament la metastasi i el càncer de Catalunya és el PSOE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!