MARCÚS

(@marcroca)

16 de desembre de 2013
0 comentaris

Història, actualitat i sèrie diària a El Punt Avui

Lligar història, actualitat i fer-ne sèries d’articles diaris, ho trobo força encertat. Això és el què farà El Punt Avui a partir de divendres que ve i durant 101 dies.

Coincidint amb el 75è aniversari de l’ofensiva militar franquista contra Catalunya, publicarà diàriament una crònica dels últims dies de la guerra i l’inici de la dictadura.

La història ajuda a contextualitzar, per tant la trobo encertada en un mitjà d’informació generalista d’actualitat (que en el paper ha d’afegir profunditat), l’efemèride és l’excusa i el serial d’articles és un bon ‘ganxo’ per crear expectativa per fer comprar aquest mitjà cada dia.

La sèrie se centrarà, seguint el dia a dia, sempre que això sigui possible, en l’avanç de les tropes, en la retirada dels republicans que els va portar a l’exili i, a l’etapa final, en l’inici del franquisme, un règim que es perpetuarà en la figura del dictador Franco, durant trenta-sis anys més”, segons expliquen.

Complementar-ho amb la creació d’una etiqueta per fer-ne el seguiment a Twitter i poder comentar-ho diàriament, i fer-ne un llibre al final del serial (com ja va fer aquest diari amb els dos llibres les Borbons l’estiu passat), seria un bon complement a aquesta iniciativa.

Nota: Al web d’EPA han obert un canal especial per fer-ne el seguiment de tots els continguts. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!